*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> college and university

Bli kvitt uønsket hår Your Own Way

uønsket hår i ansiktet eller på kroppen påvirker et stort antall kvinner. Noen kvinner er sannsynlig å utvikle hårvekst der de ikke ønsker det vanligvis under utbruddet av deres pubertet periode. Uønskede hår er vanligvis spesifikke egenskaper som er arvet gjennom familier eller raser.Jeg. Måter å bli kvitt hår: 1. ShavingThis gjøres enten gjennom barbermaskin eller en engangs barberhøvel holdt for hånd, som kan gi om lag tre dusin av glatte barberer. Å bruke en barberkrem på våt hud vil være nyttig for å oppnå en glatt utseende.

Selv om denne metoden er svært rask, enkel og smertefri, resultatene er kort; vanligvis vil vare i 2 - 3 dager. Ny hårvekst kan være strie å gi deg grov og selv bein som er smertefulle å ta på. Unngå knivskader: - Alltid barbere med en ny blade.- Shave grundig, bruke så lite press som mulig, betaler spesiell oppmerksomhet til curves.- Vask av barberskum med kaldt water.- Påfør en aftershave.- Pat med et håndkle for å tørk området well.- Glatt på lotion til skin.2. Voksing: voksing er en metode for hårfjerning, noe som betyr at håret er plukket fra under overflaten av huden.

Resultatene av voks kan varer lenge i flere uker. Voksing involverer to teknikker, varm og kald voksing. Begge kan enkelt gjøres hjemme med bruk av voksing kits. Varm voksing er vanligvis utføres i en salong og mer effektivt i forhold til kulde voksing. Smerte er avhengig av den enkelte terskel. Håndkraft påføres slik at ubehag kan minimeres. Den voksede området vil forbli rød i noen timer. - I et varmere, er voks oppvarmes inntil det melts.- Ved hjelp av en spatel, blir den oppvarmede voks deretter brukt til skin.- A papir eller lerret strimmel er plassert over voksen inntil cooled.

- Den avkjølte voks blir noe vanskelig og strimmel trekkes i motsatt retning av håret growth.3. Riktige kremer: Disse kremene virker ved å løse opp håret på overflaten av huden, noe som normalt tar ti til femten minutter. Det påføres på huden, og etterlater det i noen minutter og deretter vasket av med et håndkle eller en svamp. Med denne metoden kan håret vokse tilbake så fort som barbering og noen riktige kremer har ubehagelig lukt. Kjemisk hårfjerning brukes hovedsakelig for de under armer, armer og ben.

Bruke det på ansiktet vil føre til irritasjoner mindre det er angitt på etiketten at det er trygt for ansiktet. Tynne hår er skadet raskere enn tykke som; derfor disse kremer kan være ikke effektive på enkelte områder av kroppen, og i enkelte individer. Ved påføring av kremen f

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.