*   >> Lese Utdanning Artikler >> home >> home security

Lær barnet ditt Brann Safety

Hvis du er en røyker undervisning barnet ikke å leke med fyrstikker lightere eller ikke spille med sigaretter kan være en tuff oppgave å utføre. Men fortsatt må du innpode inn ditt barns sinn farene ved å spille med fyrstikker, lightere eller noe som ville starte en brann i hjemmet ditt.

Ha alltid fyrstikker, lightere, eller et produkt som kan starte en brann ut av dere barns rekkevidde.

Lær barnet ditt ikke å gjemme seg i et skap, under sengen, i et leketøy boksen, på badet eller noe annet sted i hjemmet ditt sted det er en brann eller røyk i hjemmet ditt. Lær dem ikke å skjule, men å gå utenfor.

Også lære dem om det er brann eller røyk i hjemmet for å falle og crawl. Det er å falle til gulvet og krype ut av huset. Grunnen til dette er fordi røyken stiger til taket av et hus, og du kan ikke se hvor du skal stå opp.

Neste lære barnet to måter å komme utenfor alltid ha minst to måter for din barn å flykte fra hjemmet i tilfelle brann.

Også lære dem å gå utenfor, holde seg utenfor. Når de går ut for å møtes et sted vekk fra huset, men likevel ikke så langt du ikke kan finne dem. Eksempel-en postkasse, et tre, eller bakgård swing sett. Lær dem heller ikke å gå inn igjen for noen grunner.

lære dem ikke å nøle på rommet sitt forsøk på å finne at favoritt leketøy eller katt eller hund for å ta det med seg. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.