*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> marketing advertising

Ved hjelp av fildeling i Viral Marketing

Folk liker å bruke filtjenester å laste ned musikk for to enkle grunner, de er gratis, og det er et utrolig utvalg. Faktum er Pandoras Box har blitt åpnet. I Napster er våkne, andre kvasi-juridiske tjenester raskt dukket opp ... mange av dem. Selv om de er lukket, vil andre lykkes dem.

store plateselskapene vil gjerne ting ellers, men de aldri kommer til å stoppe fildeling. Netto brukere er fildelerne ... ren og enkel. Lenge før internett ble til, folk gjorde kassettbånd av sin favorittmusikk for sine venner ... CD-brennere er så mye enklere og raskere.

Så hvordan kan du bruke dette til å hjelpe din viral markedsføringskampanje sammen? Tenk på dette. Når noen laster ned MP3-filer og disse filene er tilgjengelige på at lytterens harddisk begynner viral markedsføring. Etter to brukere begynne å dele filene dine, plutselig, er musikken på harddisken til en annen datamaskin ... så en tredje ... og av og på. Når brukere søker og de finner musikken din på en rekke forskjellige datamaskiner, de er mer sannsynlig å laste ned filene. Det er bare et spørsmål om tid før du finner filene dine dukke opp i flere og flere steder.

Uansett hvilken sjanger musikken du spiller ... Rock and Roll, Country, Tejano, Mozart sonater, Heavy Metal, for brasiliansk jazz, det er et publikum for den et sted.

I denne nye paradigmet, du er ikke Hawking et produkt, du tilbyr gratis musikk via et medium som lar deg kobles direkte med publikum.


Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.