*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> marketing advertising

Ulike metoder som Merchandise er Sold

Selge eller kjøpe varer kommer i forskjellige former. Disse forskjellige former eller prosessene kan avhenge av tilgjengeligheten av penger, verdien av produktet eller den enkle transaksjonen, så vel som for de sikkerhetsmessige grunner.

Det finnes ulike metoder for å selge varer. Disse metodene er; kontanter og ta å selge, kontanter og levere salg, kostnad og ta å selge, kontanter og levere salg, betalt ved levering selge, legge bort salg, avdrag salg, og en del kontanter og en del ekstra kostnader selger.


Det cash og ta selger er den vanligste typen av selger der kundene velge eller be om en slags varer og kjøper det i kontanter. Dette er den vanligste typen av salgsprosessen vi vanligvis gjøres i kjøpesentre og ulike virksomheter.

Det cash og levering salg er salgsprosessen i hvilken kundens ordre og betaler for varene i butikkene og bare vente på leveranse. Et eksempel på dette er kjøp av store volum av bygging forsyninger der elementene må leveres.

Lade og ta salg er prosessen stort sett tydelig i bruken av kredittkort.

Kunder eller kjøpere bruker kredittkort på kjøpet for de varer og tjenester der de vil betale for avdrag basis.

oppkrav salg er noe som kontanter og levering salg, men betaling for denne prosessen er gjort levering av varen.

Belastningen ved levering selger er den samme som oppkrav salg, derimot, er avgift på betaling i stedet for å bruke penger.

Den lå borte selger prosessen er gjort der en merchandise er belastet med et fast beløp som depositum og regnes som reserve for en kunde.

Han eller hun kan bli bedt om et depositum og foreta en total utbetaling for en gitt periode. Depositumet kan befestet eller refundert ved utløpet av fastsatt frist.

Avdrags selger er prosessen der en kontrakt fastsetter beløpet som skal betales, interessen prosent samt andre forhold. Med dette, bør kunden er enig med den spesifikke beløpet spesifisert i kontrakten, så vel som med gitt antall terminer.


Den delen kontanter, en del omkostninger salgsprosessen foregår vanligvis hvis mengden av varene krever en stor mengde kontanter; slike elementer er som biler, hus, tomter og andre

Aticles On:.

The Flower Arrangement og dens grunnleggende design

The Elements of Art som brukes i designe din hjemmeside

The Principles of Art som brukes i Hjem Design

Det er flere faktorer som bidrar til levestandard av Slektstre

Noen karakteristis

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.