*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> marketing advertising

Suggererende Den Audience

Hypnotizing den AudienceThe prosessen med suggererende er ikke en lett oppgave, og tar mye tålmodighet og hardt arbeid for å hypnotisere en person.The sikt Hypnotize er avledet fra det greske ordet Hypnos som betyr søvn. Det er en sinnstilstand, som ligner en tilstand av søvn, men er indusert av en person som kjenner kunsten suggererende. Personen som har blitt hypnotisert godtar alle instruksjoner gitt av hypnotizer.This teknikken av hypnotization brukes av leger for å lindre angst eller for å endre atferden til en pasient.

Det er også en populær teknikk blant tryllekunstnere og sceniske utøvere for å underholde audience.Hypnotizing en person eller publikum er ikke en lett oppgave, da det krever en høy konsentrasjon nivå. Hvis du har evnen til å konsentrere seg så er du ett skritt nærmere å kunne hypnotisere publikum ved å sette følgende metoder for å bruke: 1) Bruk håndtrykk induksjon metoden Dette er en hit og prøve type metode der du neppe har noen minutter å lokke motivet. Du bare håndtrykk med den personen som kommer til å bli hypnotisert og fortsette videre.

Det er svært viktig å sørge for at den enkelte har glidd inn i en uvirkelig tilstand helt; det er først etter dette at han ville være i stand til å motta kommandoer fra hypnotizer.2) Bruk av språk, intonasjon og stikkord hjelper i suggererende noen i løpet av få minutter. Denne metoden er svært effektiv i begge tilfellene, for enkeltpersoner så vel som masse hypnose. Høye lyder, bruk av høy pitch og store håndbevegelser bør unngås ved hypnotizer. Han bør være autoritativ og trygg. 3) Bruk av myke ansiktsuttrykk snarere enn høye håndbevegelser.

Bruk av ville bevegelser ved hypnotizer bryter konsentrasjonen av publikum, og det ville være vanskelig å få publikum tilbake i transe sinnstilstand. Minimal bruk av håndbevegelser bør gjøres og publikum bør manøvreres å holde øynene på hypnotizers ansiktet. 4) Ericksonian hypnose er en svært populær hypnose teknikk. Ifølge denne teknikken, kan bruk av positive og oppmuntrende ord endre måten du tenker og handler. Den hypnotizer gjør bruk av visse positive ord å hypnotisere en person eller et stort antall publikum. 5) Du kan bruke post-hypnotiske forslag.

Det innebærer bruk av bestemte ord eller handlinger etter hver sesjon hypnose. Dette vil virke som en indikator og gi ønsket resultat. 6) For å legge til mer umiddelbare effekter til de hypnotiserende teknikker man kan bruke subliminal video og audio verktøy. Disse vil gi ønskede resultater uten å legge

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.