*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> marketing advertising

Bygg din egen Musical Instrument: Lagre Big

Have du noen gang ønsket å bygge ditt eget musikkinstrument? I så fall er du ikke alene. Du har mange alternativer når du bygger et instrument. Du kan bygge et tradisjonelt instrument ved hjelp av deler du har kjøpt eller kasserte fra eksisterende instrumenter. Du kan ta en tradisjonell konsept for et instrument og legge til din egen ta. Så, selvfølgelig, du kan også ta en helt annen tilnærming og skape et originalt instrument. Denne guiden er ikke ment å fortelle deg hva du skal bygge, vil det bare gi noen råd om hvordan du skal gå om it.

Getting StartedThe aller første du bør gjøre er å bestemme hva slags instrument du har tenkt å bygge. Du kan velge en treblås, messing, string, perkusjon, eller elektronisk instrument. Uansett, noe som gjør at avgjørelsen er den beste første skritt fordi det vil begrense hvilke typer rekvisita du trenger. Etter å ha bestemt hva du ønsker å bygge, bør du få en verktøykasse som passer dine preferanser. Deretter bør du se etter typer deler du tror du trenger. Hvis du kommer til å lage et enkelt instrument som en tromme, vil du ikke trenger å kjøpe mange ting.

Men hvis du går for noe mer kompleks, som en ny stil av gitar, bør du kjøpe en billig brukt gitar til skrap det for deler. I tillegg bør du se etter rimelige deler i rubrikkannonser delen av en avis eller på en brukt instrument butikk. Endelig, tenker på dette som en lærings instrument eller forrett instrument: en høy kvalitet instrument er ikke så viktig som et høykvalitets konsept. Når du har erfaring i instrument bygning, så kan du vurdere å bruke dyrere parts.Building en billig Musical InstrumentIt er viktig å holde denne hobbyen så rimelig som mulig.

Du ønsker ikke å forplikte deg til for mye økonomisk, fordi du kan angre. I tillegg, hvis instrumentet du oppretter ikke fungerer riktig, vil du tape penger på avtalen. Den billigere instrumentet er at du bygger, jo mer penger du er nødt til å bygge en bedre versjon av det når du vet hva du gjør. Tips og AdviceHere er noen generelle ting å huske på når du utformer ditt instrument. Først, sørg for at instrumentet har tuning evner; den måten kan du lage ekte notater uten alvorlige konvertering.

For det andre kan det være en god idé å ha et tastatur på hånden, slik at du kan sammenligne notatene dine instrument skaper til reelle noter. Tredje, sørg for at instrumentet har en praktisk anvendelse - ikke bygge et instrument som du ikke kunne bruke i et band eller soloforestilling. Endelig har en flott tid. Når du tar på en

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.