*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> marketing advertising

Traveling Wilburys biografi og Top 10 Songs

The Traveling Wilburys er ikke bare en av mine favorittgrupper fordi de har gjort noen veldig bra musikk, men også fordi gruppen besto av noen av mine favorittartister. Jeg begynte å lytte til The Traveling Wilburys da jeg var ca 15 da min nanna fikk meg et munnspill fordi jeg elsker lyden det gjør, og jeg var til Bob Dylan. Munnspill er ett av virkemidlene jeg faktisk kan spille og jeg har fortsatt munnspill min Nanna ga meg til denne dagen og fortsatt spille det occasionally.

The Traveling Wilburys ble bygd opp av Bob Dylan, Tom Petty, Roy Orbison, Jeff Lynne og George Harrison og samarbeidet i mine øyne er en av de beste der har eller noensinne vil bli. Alle medlemmene av The Traveling Wilburys har utmerket seg i sine egne solokarrierer, som jeg skal komme inn i fremtiden posts.During tiden The Traveling Wilburys var sammen (som var bare en kort tid) de bare gjort 2 studioalbum som var The Traveling Wilburys Vol.1 og Vol.3. Vol.2 og Vol.4 ble også løslatt, men var samlealbum. Vol.2 inneholdt demo og utvidede versjoner av sanger sanger fra Vol.1 og Vol.

4 var outtakes fra Vol.3. Det var også en ny samlealbum utgitt i 2007 med tittelen The Traveling Wilburys Collection.The Traveling Wilburys ganske dannet ved en tilfeldighet da Roy, George og Jeff møttes på Bob Dylans studio for å hjelpe ta et B-Side for utgivelsen av George Harrison track This Is Kjærlighet. Grunnen Tom Petty var involvert i det hele tatt var fordi George hadde forlatt sin gitar på Toms House.The Traveling Wilburys "familie" besto av Lucky Wilbury (Bob Dylan), Nelson Wilbury (George Harrison), Lefty Wilbury (Roy Orbison), Otis Wilbury (Jeff Lynne) og Charlie T. Jr.

(Tom Petty). De likte å jobbe sammen så mye at de bestemte seg for å lage et album sammen (Vol.1) som var i 1988, og ble spilt inn i bare 10 dager, like før Bob Dylan skyldtes tour.When Roy Orbison døde i 1988 dette hindret en opplagt The Traveling Wilburys gjenforening og når Vol.3 ble utgitt The Traveling Wilburys tok nye navn til ære for Roy, noe som betyr at de aldri kan være den opprinnelige familien igjen. De nye "familie" navnene var: Boo Wilbury (Bob Dylan), Spike Wilbury (George Harrison), Clayton Wilbury (Jeff Lynne) og Muddy Wilbury (Tom Petty) .

Noen av The Traveling Wilburys mest populære sanger er Handle With Care, The Wilbury Twist, Nobody Child, End Of The Line og Dirty World.My Topp 10 The Traveling Wilburys Songs er: 01. Tweeter And The Monkey Man02. Runaway03. New Blå Moon04. Den Wilbury Twist05. Ingens Child0

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.