*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Hvordan leve uten Credit

Kjøp det når du har penger. Ha mot til å tro at du kan vente å få noe du virkelig vil til du har penger i lommen for å betale for det. En av de største problemene mange amerikanere står overfor akkurat nå er ikke å ha penger til å gjøre betalinger på alle de tingene de har kjøpt på betalinger. Mange mister sine hjem, biler, leker, etc. Det er en veldig trist situasjon, men en som kan unngås ved de som betaler for ting etter at de tjener penger. Jeg vet det er vanskelig å spare opp 200k for et hus og så et hus kan være et unntak av noe du ville få en enslig for, men vite før du kjøper hvis den månedlige inntekten kan gjøre at månedlig betaling. Ikke glem at du har en bil betaling, dagligvare, og strømregning samt blant andre. Kjøpe på kreditt kommer med en pris. At prisen med ekstra interesse forbindelser gjennom årene, og at 200k huset kan ende opp med å koste 500k å kjøpe den på kreditt.

Vær klok. Ta det fra noen som har vært der. Jeg har en konkurs på min rekord. Jeg var dum og naiv til måter kreditt verden. Min månedlige inntekt var ikke nok til å dekke mine daglige utgifter og til slutt mistet jeg alt. Kanskje av meg å dele, kan du ta mitt råd og valgte en klokere bane. Jeg vet hvordan det føles å ikke være i stand til å sove om natten. Truende telefonsamtaler fra samlingen byråer fikk meg til å ha panikkanfall. Jeg har aldri ønsket å føle at jeg ikke kunne gjøre rede for mine handlinger. Jeg brukte tanker som "jeg vil bare jobbe hardere" for å rettferdiggjøre mine forbruksvaner. Vel jeg fikk jobbe hardere, hardere enn jeg ville ha hatt til hvis jeg bare hadde ventet med å kjøpe ting med penger i banken. Jeg mistet alt. Jeg måtte starte på nytt. Begynne på nytt. En lys ny fremtid ble funnet i min fortvilelse. Jeg flyttet hjem og levde på $ 250 en uke for et år.

Jeg begynte å se gjennom alle de fargerike 0% ned reklame. Jeg gjennem bort hver kreditt cardsolicitation. Jeg har betalt for ting med penger, og de var mine. Plutselig, i stedet for levende lønnsslipp til lønnsslipp jeg hadde penger til å brenne. Jeg følte meg rik for første gang i mitt liv. Jeg hadde ingen utbetalinger. Jeg trengte ikke å betale noe i tillegg til mat, husly og slikt. Livet var enkelt og jeg nå hatt tid til å gjøre alle slags morsomme ting som jeg hadde gått glipp av å jobbe 10 timers kirkegård turnus bare prøver å få av. Tid ble brukt sammen med familie og venner i stedet for med kolleger. Jeg elsker det alle disse vanskelige tider lært meg. Anmeldelser

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.