*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Hjem Basert Turn Into Key Internet Business

Det er mangt et hjem basert turn key internett business annonsert - men er de virkelig turn key? Drei nøkkelen innebærer en fullstendig automatisert og ready-to-go-alternativet. I dette tilfellet en virksomhet som kan bokstavelig talt være i gang, av alle, umiddelbart. Kan du virkelig kjøpe et overskudd produserer Internett-bedrift som er klare til å gå? Det første spørsmålet som kommer til hjernen er - hvorfor i all verden skulle noen selge en? Hvis det var enkelt, hands-off, og produserte en inntekt - hvorfor skulle de selge den? Er det egentlig noen Twist-and-go alternativer? Kanskje, men etter tre år på heltid undersøkelser og tester denne bransjen, jeg har ikke sett en.

Min erfaring har vist hva de fleste av vår fornuft allerede forventet. Det betyr ikke å si at det er ingen annonseres - snarere tvert imot. En av de kjennetegn er at de er billige - $ 20- $ 50. Det er nok til å gjøre en fortjeneste for selger, men ikke for mye for kjøperen å bekymre deg for å miste. Alle de vanlige copyrighting triks brukes. Spesielt garanti på 100%! Som selvsagt er fullstendig søppel - noen garantier betyr ingenting, for eksempel 100% tilfredshet. De fleste har bestemmelser. Noen er uredelig.

Og impulsive tilfeldig folk aldri huske å kreve pengene sine tilbake uansett, de har flyttet på. Hvorfor er de annonsert? De er annonsert fordi de tilbyr - eller ser ut til å by på - hva mange ønsker å eksistere. Og annonsørene vet at folk betaler for en emosjonell nød. Enkelte individer vil være mer eller mindre fristet eller motivert med ideen om et hjem basert nøkkel internett business. En person som er "energisk utfordret 'ville elske konseptet. Noen som er impulsive er mer sannsynlig å gi det et forsøk. Noen som er blakk har et sterkere press for å prøve.

Konkurransen jeg har sett flere ideer til nøkkelferdige bedrifter, spesielt på Internett. Ta en tilfeldig - en programmert som tilbyr hundrevis av nettsider som har Adsense skapende evner - i henhold til markedsførings disse nettsidene er strukturert for å få inn gratis trafikk gjennom søkemotorer. Der en prosentandel av trafikken vil likestille til salg. Denne ideen vil bli solgt til titusenvis av mennesker, som alle har de samme sidene med de samme søkeordene etc.

I tillegg til kopiering av innhold, hvordan kan de alle konkurrere med nøyaktig de samme produktene og tilbud? Nøkkelferdige v Sound Strategier Det er ingen hjemme basert turn key internett business - det rett og slett ikke eksisterer. Hver eneste såkalte alte

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.