*   >> Lese Utdanning Artikler >> science >> computers

Trender i Drifts Systems

MS-DOS ble først utgitt av Microsoft incorporations. brukeren trenger å kjøre systemet gjennom DOS Prompt. Dette var ikke brukervennlig som brukeren må taste inn kommandoen for å gjøre det bestemt handling done.At de gangene maskinen var veldig stort problem med å opprettholde den. Derav dette OS var ikke mye populær. Senere var det veldig drastisk forbedring i datamaskinen feltet. Samtidig operativsystemer ble utviklet for å tilfredsstille brukerens behov. Og også for å gjøre systemene virker brukervennlig.

Den neste OS som ble utgitt ble gjort av Microsoft selskaper. Det ble kåret som Windows-98. Den er utstyrt med grafisk brukergrensesnitt populært kjent som GUI. Dette grensesnittet gjort drastisk endring i datamaskiner historie. Et annet trekk som er involvert med Windows-98 er at spillene kan spilles med større visuelle effekter som operativsystemet er utstyrt med grafisk brukergrensesnitt.

Så neste utgitt operativsystemet er Windows-2000. Dette ble populært kalt Millenium operativsystem Dette operativsystemet er i stand til å opprettholde serverne brukes på ulike selskaper.

Neste OS som ble utgitt var Windows XP Home Edition. Denne ble utgitt spesielt for personlige datamaskiner der brukerne får lov til å preform mange operasjoner med stor letthet. Også microsoft gir Microsoft Essentials for å beskytte systemer Personlige datamaskiner fra forskjellige virus og malwares som kan være trussel mot systemer. Men det eneste kravet for denne Essentials er å ha internett-tilkobling for å oppdatere. Etter litt forsinkelse XP proffessional ble utgitt. Dette ble brukt av proffessional peoply på Theis arbeidsarealer.

Neste utgitt operativsystemer er Windows Vista og Windows 7.

Selv mobiltelefoner er utstyrt med operativsystemer som Symbian, Android, Windows7 . Den siste av al disse mobile OS er Symbian Anna. Mobile utstyrt med berøringsfølsomme skjermer er gitt med Android og Windows OS. Før ankomsten av disse operativsystemene var det enorme markedet for Iphone i markedet som det var lyd beskyttelse for mobiler fra virus og malwares. Men fremskritt i de andre operativsystemene gjort markedet for Iphone litt lav. dvs det for denne artikkelen. vil møte deg med neste artikkel Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.