*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Chivalrys Murder

For lenge siden, i en tid før dette tidspunktet, før oppfinnelsen av biler, mobilnettet enheter, magasiner eller noe annet produkt av teknologi, før feminisme bevegelsen begynte, før Amerika var noe mer enn en samling av nomadiske stammer, der levde menn som kalte seg riddere. Disse mennene var sterke, noen av de beste krigerne i sin tid, utstyrt med de beste våpen og rustninger som kan være forfalskede. Disse mennene var kraftig, deres arbeid mot urettferdighet i verden banet vei for Europa til å bli en verdensmakt.

Disse mennene var forskjellige som mennesker, noen av adelig herkomst, andre av et felles utvalg, men ingen uansett hvem de var, levde de av en kode. The Knight '; s Code. Siden den dagen har de etiske utartet, falming fra offentligheten. Nå er det kode kun kjent som Chivalry, kunsten å være en gentleman.

Denne kunsten er under angrep. Moderne tid, primært slutten av det 19. og 20. århundre har sett en økning i tendensen for kvinner til å ta problemet med menn forsøker å ta vare på dem.

Kort sagt, feminisme begå drapet på Chivalry med sløv septer av feminine stolthet.

Jeg skal forklare ridderlighet i mer detalj, uten favorisering av kvinneforakt. Mer presist, jeg '; m kommer til å forsøke å forklare, i lekmann.'; S vilkår, forskjellen mellom kvinnehat og ridderlighet

Misogyny er tendensen av menn til å tenke på kvinner som svakere, og dermed uskikket. Denne manglende evne overs, i kvinnefiendtlige tankene, for å nedlatenhet. Kvinner er i stand til, og dermed kvinner er mindre. Kvinner er mindre, og dermed jeg hater dem. Vanligvis misogynistic menn er massivt usikre mennesker som ikke kan forstå tanken på å være ydmyk nok til å innse at de kan '; t gjøre alt selv. Og de hater seg selv fordi de kan '; t gjøre alt alene

Chivalry er også en tendens menn til å tenke på kvinner som svakere, sant, men det er fordi mennene i tiden var de krigere.. I deres verden, kvinner trengte beskyttelse, og mennene hadde styrke til å gjøre det. Det var feil, i disse mennene '; s tankene, for å ha styrke til å beskytte hjelpeløs og ikke bruke den. Det er ikke at kvinner er i stand til, det er at menn er i stand til, og dermed denne muligheten må benyttes. Det er en leietaker av kristendommen, bruk av ett '; s talenter. Elsk din neste som deg selv, gjøre mot andre det du vil at de skal gjøre mot deg. Det spiller ingen rolle hvilken form nabo tar.

I moderne tid, tar ridderlighet en litt annen form.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.