*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Slutt å bruke Txt tlk!

En ting som virkelig flått meg er når folk bruker "lol, brb, txt, tlk, cya, ftw, btw, u, ur," eller noen annen dum liten forkortelse. Hvorfor? Det er flere grunner, høvding blant dem er det faktum at det er irriterende å gå fra å lese publiserte artikler og aviser til forkortet, åpenlyst feil tekst.

Det er respektløst, for å si det mildt. Mennesker i vårt samfunn, særlig tenåringer, ikke lenger ønsker å lytte til autoritet. Det er regler for grammatikk, og når du ikke bruker apostrofer i dine eiendomspronomen mens du skriver, er du bryter disse lovene. På en måte, du blir respektløst til det faktum at folk har måter lesing og skriving som er anerkjent for å være "riktig". Vi har regler, og du ikke oppnå noe ved å bryte dem.

I tillegg gjør det vanskelig når du trenger å sitte ned og skrive en oppgave å overgang fra en metode for å tale til en annen. Jeg har snakket med folk som sier: «Jeg skriver som jeg teksten, og jeg trenger å redigere det etterpå." Vel, det ville være mye lettere hvis du tekstet på riktig måte, nå ville det ikke? For eksempel, snakker jeg, tekst, IM, og skrive artikler som bruker samme grunnleggende langauge; Jeg trenger ikke å bekymre deg for ever "bruker riktig grammatikk" fordi jeg er så innstilt på å gjøre det hver dag at det virker naturlig. Gjør det enklere for deg selv og bruke riktig grammatikk i alle metoder for tale.

Til slutt, det bare er ikke kult lenger. I dag har vi telefoner som tillater oss å tekst fullstendige setninger i sekunder; vi trenger ikke forkortelsene lenger, folk. I stedet bør du fokusere på å få poenget sammenhengende i stedet for å prøve å være kul, fordi, la oss innse det, det har virkelig gått ut av stilen. Spare litt ydmykelse og bruke riktig grammatikk mens tekstil; Jeg kan garantere at du ikke vil få noen antiluftskyts for det.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.