*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan livet har endret seg for Obama girls

For å være på White House i en alder av 10, hadde Malia Obama vitne til en endring svært få kan tenke å gjennomgå. Samme kan sies om Sasha Obama, den andre datteren til president Barrack Obama.

Jentene hadde begynt hogging rampelyset sammen med sin berømte mor, som skjer for å være en svært media savvy kvinne.

Men hva med jentene, er de klare til å godta endringen? Og utfordringen som kommer sammen med den.

Obamas døtre ser ut til å bli ganske modnet og villige til å godta endringen at livet har utfoldet seg rett foran dem.

De manerer vises av presidentens døtre på den historiske presidentens ed ta seremonien, var utenom det vanlige.

Det antrekket at de bæres på ed ta dagen snakket om dressing forstand de hadde, den enkle som bar de seg under piercing blending . kameraer var helt feilfritt

Deres holdning imponerte alle og enhver; det viser Obamas døtre hadde forberedt seg til en forandring. Av det du så på den dagen, absolutt gir det et inntrykk av at Malia og Sasha ikke vil finne det vanskelig å tilpasse seg de krevende omgivelsene i Det hvite hus.

De syntes å ha de egenskaper som ville sette dem på letthet. Begge ser ut til å være utrolig avslappet og komfortabel, og hva du kan gjøre av, er begge døtrene amiably guidet av sin mor.

Livet sikkert har endret seg mye for dem begge. De ville nå nødt til å lære, til å akseptere pistolen totting kommandosoldater som omgir dem i offentligheten. Den private livet til både jenter ville bli krigføringsfly

Obamas døtre ville nå må lære å akseptere kritikk.; ville de også må ta forholdsregler med sin oppførsel. De forventes å bære seg godt nok, en skarp kontrast fra sine tidligere liv.

Begge døtrene ville nå nødt til å være bevisst på media gjenskinn, noe som ikke ville la noen mulighet til å slå ned på dem som en gribb .

De må være litt mer forsiktig med media, som noen stygg hendelse vil gi mediene mulighet til å makulere sitt omdømme i stykker.

De skolene ville være et annet sted hvor de trenger for å utvise forsiktighet med sin oppførsel.

Obamas døtre skal være alene og media interferens utover en viss grad vil sikkert hemme veksten.

Tid ville fortelle hvordan Obamas døtre vil møte verden fra det hvite hus.

Slik det ser ut nå, de er veldig mye på deres måte å gjøre sin far stolt. Malia og Sasha, ser veldig trygg og de hadde tatt skritt for å omfavne den atmosfæren av hvite h

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.