*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan svare på Racists

Instruksjoner trenger: Utfordrende

Vi har alle hørt kommentarene, de sneers, og buer, men hvordan skal du svare på det? Noen av oss bare smile og tolerere det noen av oss kan ikke holde tungen så godt.

Avhengig av omstendighetene disse er noen måter du kan håndtere en situasjon. Noen mennesker forteller etniske vitser, ikke fordi de er trangsynte, men fordi de er uvitende om stygghet av spøken eller kommentar.

Et barn som sier at jeg ikke liker at shirt "det er homofil "eller et barn som kaller sin storebror en soper vet ikke hva de sier er slem og sårende for noen mennesker. Hvis dette er tilfelle er det opp til deg å utdanne denne personen i en kjærlig manner.Step2Being Svart Being Svart Her er noen måter å reagere på en rasistisk, ikke ved å være frekk tilbake, men med din skjold mot.

1. Stare.It er så uhøflig å stirre. Vi vil kalle dette den intense og sinnsyk stirre. Bare se på den personen med et blikk av forvirring, som "jeg ikke får det".

2. Spør en question.The fattig slask fortelle vits eller bemerkning vil begynne å vri seg. Si noe sånt som "Jeg beklager?" eller "Unnskyld meg?"

3. Walk away.It kan være uhøflig å gå ut av en fest eller et rom fullt av folk, men det er bedre enn å si noe du kan angre på senere. Bare rolig gå ut. Jeg tror folk rundt deg vil få hintet.

4. Forholder seg til comment.Inform uneducated personen som gjør kommentaren du har en tilkobling. Si noe sånt som "Du har sannsynligvis ikke vet dette, men min mor er jødisk" eller "Min bestemor er polsk". Du kan selv si "Min far er homofil". Deretter hjelpe de fattige tosk komme opp av gulvet og fjerne foten fra hans munn.

kommer sammen. komme sammen. Vi lever i en ny verden der ingen skal måtte leve i intoleranse, diskriminering eller hat. Det er opp til oss alle å stå opp til disse menneskene og utdanne dem. Vi elsker dem og tilgi dem, men vi må forklare hvorfor dette ikke er ok.

Mange vil følge føre i å ta et standpunkt. Hvis du er anklaget for "ikke å kunne ta en spøk" fortelle dem om å holde sin vits å fortelle til seg selv.

Verden er et bedre sted for de som er villige til å stå opp mot urett .

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.