*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan Wear Leggings på Enhver Age

Denne artikkelen vil snakke deg gjennom de beste måter å bære leggings, og hvordan du kan trekke av dette ser i alle aldre! Enten du er ung eller 40, 50, eller over kan du innlemme beinet slitasje å gjøre det meste av din personlige stil, og lære å bruke dem med tillit for mange anledninger.

Leggings er en av dem plagg som er kjent for å være tettsittende og derfor vise frem din figur; Dette betyr at mange kvinner er redde for å bruke dem og omfavne denne stilen av beinet slitasje som kan passe inn i garderoben din så lett.

Det handler om tillit, og vi tror du kan bære leggings i alle aldre, og her er noen tips hvordan.

Leggings blir ofte oppfattet som en yngre mote stykke som passer bare slanke, moteriktige jenter fordi de er så figur hugging . Sannheten er, de kan se flott ut på alle, og hvis du er slank de virkelig fremheve lekre ben og bums, men kan se ut som like fabelaktig på et større dame.

Mange har også frykt for denne type etappe slitasje fordi de allerede hadde dem på 80-tallet da de var først fasjonable! Vel det spiller ingen rolle, du kan bære trenden helt på nytt og leggings egentlig er en bærbar plagg for alle, du trenger bare å style dem på riktig måte som passer ditt utseende og form.

Hvis du er over 40, er det fortsatt måter å bære stil, men du bør huske på å behandle leggings som tights og aldri avsløre din bak.

Tenk på dem som tilbehør, ikke som bukser så alltid bære noe lenge nok til at vil dekke bunnen, kan dette bli en lang tunika topp, lang genser, mid lengde skjørt (ikke mini), lange jakker og kjoler (men ikke mini) . Iført alle svart hjelper forlenge figuren slik du ser høyere og slankere, så dette er en god idé for en høst /vinter antrekk; prøve seg lange cardigans eller jakker og en high-innsnevrede belte der det er nødvendig å bringe inn et timeglass figur og ja, det er greit å ha et helt sort antrekk.


Ladies av 40, 50 og eldre kan du også bruke leggings med en mid lengde kjole (like over kneet lengde) i en enkel, avslappet stil. Disse fungerer godt med et mønster eller en utskrift, men ingenting er for opptatt eller opprørende, enkle farger som fungerer best. Tunika kjoler ser flott for dette antrekket, og gi en uformell dagtid utseende da sammen med flate dolly sko; hvis du er iført lange ermer, hvorfor ikke legge et belte for å fremheve en nydelig figur

Leggings kan også se fantastisk med et antrekk for en kveldsarrangement.

; hvorfor ikke prøve teaming din med en mid lengde

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.