*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hold deg varm og være vakker i Winter

Snakker mot arktisk vær, varm måte, er så gjennomgripende velvillig vind. Tett til vesken, dunjakke, mote kort avsnitt stil, en god versjon av den som i vinter med jeans, gasbind slør er veldig søte modellen. I tillegg til å skrive ned jakke for å holde varmen start, er formen av klassen dunjakke også viktig, fordi selv om det arktiske men også for å opprettholde balansen av temperatur og nåde.

Modeling klasse ned devaluering Moncler Vest , jakke opptjenes som dette mørkegrønne fargen overheng, med en ull kjole og flamboyant pels hansker, inne stjernen i vinter utvalg av barn. Bruken av preget design moncler dunjakke, biter av fluffy føler meg veldig varm fra det visuelle. Genser design er mer intimt, bare trekke hatten når vinden kommer opp kan du enkelt motstå. Stramme kragen og hem kan justeres for mer effektivt å hindre at kald luft strømmet. luksus temperament.

forlate den tradisjonelle Down oppsvulmet effekt, spesielt bruken av midjen Slank design med belte, fremhever den sjarmerende waistline. Mer avtagbar lue design, selv om møtet blåsende vær, lett kan takle, varm og komfortabel. Vinteren er den vanligste gate kjedelig svart og hvit aske, som er lett å bli fokus på gaten, så lenge utvalget høydepunkt farge, slik som denne rosa moncler dunjakke, ultra-skarp, det samme kan endelig trekke en linje normal svart og hvit aske.

I tillegg til modellering klasser fremme vesten dunjakke dunjakke, er cape som denne type jakke også et godt valg, er sort patent skinn svært fuktig, og super vill, men også for å uttrykke individualitet. Åpnet en stor motemagasiner, figuren som oftest full av ikke-gassfeltet er ingen ringere enn den kappen. Den khaki-farget kappe, lær sy linjer, minimalistisk chic, og trenden viser en lavmælt smaken.

Designere gjennom bruk av et stort antall pumping av behandlingen, noe som gjenspeiler linjene i USA , fluffy besatt tredimensjonalt.
Liten stand-collar design, legger nesten tilfeldig, kult. Mansjetter, elastisk hem hjelp inntektssiden av behandlingen, effektive mot kalde angrep. For høsten og vinteren slitasje, kan buksa brukes med bukser, ledsaget av et par høye støvler, kjølig temperament spontan personlighet.

Jeg mener bestemt at å være super stjerne i vinter er lett å oppnå. Så lenge du matchet godt, vil du være mer lysende enn de andre.
Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.