*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hva er betydningen av Cotton

bomull er den viktigste tallrike naturlige tekstilfiber i verden. Bomull dyrkes over hele verden. Den produserer 80.000.000 baller med hver og en som veier 500 pounds. Mange forskjellige varianter av vevde fibrene er laget av bomull, er det lett å ta vare på bomull, samt den enkle farging og holdbarhet. Vi bruker produkter daglige som består av olje fra en bomullsfrø, som for eksempel; margarin og forkorting. Når oljen er hentet fra den bomullsfrø, det som er igjen er det som kalles måltidet og skroget.


Fuzzy hår som er igjen på frøet skal brukes til mikrokrets boards, film, og poster. Bomullen planten vokse i varmt vær i naturen, og det lever i mange år. Med de forskjellige varianter dyrkes i USA, har det å bli plantet hvert år. Planten kan vokse til 6-1 /2 fot høy, og roten kan forlenge 4 fot under bakken, er det en krem-farget plante som slår lilla en dag etter at den open.Then blomsten faller bort fra anlegget. Så frøet pod, kalt bomull Boll, er alt som gjenstår.

boll består av frø og hvite fibre, og de er sterke som stål wire.

Det finnes forskjellige typer av bomull, som for eksempel; Pima bomull, amerikansk Upland bomull, og egyptisk bomull. Pima bomull er en krysning av egyptisk bomull og den amerikanske bomull. The American Upland bomull er en kort stift bomull, og det er for det meste dyrket i USA. Den egyptisk bomull som er dyrket i Peru er en lang stift bomull. Siden bomull vokse i et varmt klima det er vanligvis funnet sør for linjen som går fra Central California til North Carolina.

De viktigste voksende områdene i USA for bomull er i Texas og California.

Mississippi River Valley og sørlige Arizona, er de landene som følger. Cotton har å vokse i en godt drenert fruktbar jord og fuktighet gjennom hele vekstsesongen. I konklusjonen, er bomull dyrket i flere stater i hele USA i varmt klima.


Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.