*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Mote Today

Motetrakter: Global Denim merker og lokale produsenter

nyeste og innovative trend i denim har skapt en ny flyt i mote. Mote er i dag ufullstendig uten denim. Denim kommer i alle former, matcher med alle typer tekstiler. De er estetisk og blir brukt i et bredt område. Nå-en-dager Jeans stakere øker innsatsen for å jobbe tettere med leverandørene og øke deres markedsføring og merkevarebygging tilstedeværelse på salg gulvet. Mens leverandører har alltid forsøkt å dyrke gode relasjoner med kjøpere, har tenor av sine nye initiativer økt blant svakt salg i utfordrende økonomi.


Et merkenavn i denim har fantastisk effekt på kundene. Store verdensomspennende merkevarer av denim er tilgjengelig. Førsteklasses landets kloke merker er: Japanske denimbrands 45rpm:

45rpm er svært forsiktige med stoffene den bruker og har en eksklusiv avtale med sin mill, noe som sikrer one-of-a-kind materialer. Selskapets denims er laget av både Zimbabwe bomull og Suvin hybrid bomull. Edwin:

Grunnlagt i 1969 av Edwin selskapet hovedsakelig fokusert på jeans produksjon. Brad pitt er en offisiell talsperson og modell for merket, og vises i mange av sine annonser.

Iron Hjerte:

denim er laget i Japan ut av høyeste kvalitet, lang fiber bomull. Disse lange fibrer lar de enkelte bomullstråder som skal spinnes mindre tett enn normalt. Resultatet er en overraskende myk følelse til denne ultra-tunge denim. Andre kjente merker er Evisu, Prps, Samurai etc.

Italiensk Denim Brands

Diesel:

verdensberømte jeansmerke. Selskapet ble grunnlagt av Renzo Rosso og hans tidligere sjef Adriano Goldschmied av AG Jeans selskapet i 1978. Diesel er svært kjent for sin utradisjonell mote trend.

I Diesel mesteparten av tiden mote branding går med nytt tema i hver sesong. Diesel er "Be Stupid" ideen har fått enorm turbulent i denim moteindustrien

Armani Jeans:.

Armani Jeans er en bro-linje samling av denim-relaterte klær ble grunnlagt i 1981 av Giorgio Armani . Det er i hovedsak selges i varehus i stedet for frittstående butikker

Netherland (nederlandsk) Denim Brands

G-Star.

G-Star har en godt balansert utvalg av jeans i forskjellige utførelser, riktig utvalg av beslag og attraktive vasker.

Produkter laget for denim kjennere av denim kjennere

US Denim Brands

Levi:.

Levi Strauss & Co (LS & CO) er et privateid klesbutikk kjent verden over for sin Levi merkevare av denim je

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.