*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvilke Leather Jackets du liker?

Skinnjakker er tidløs. Dette er en må ha plagg i alles garderobe. Uavhengig av stil eller farge, er en skinnjakke et glimrende tillegg til garderoben din. Bortsett fra mote aspekt er skinnjakke designet for å beskytte deg mot de sesongmessige endringer. Skinnjakken gir en ny dimensjon til din livsstil, holdning og din personlighet.

Skinnjakker er vanligvis laget ved hjelp av dyreskinn. Den vanligste dyreskinn som brukes i skinnjakker er ku hud. De andre dyreskinn som brukes i produksjon av skinnjakker er at av griser, struts og øgler blant andre.


Bortsett fra de faux fur jakker, er det andre plagg som er laget av fuskepels er håndvesker. De er begge like moteriktig og attraktiv. Det er mange butikker som lager faux fur jakker. Videre kan du velge dine faux fur jakker fra forskjellige design og farger. Den fuskepels jakke er en glimrende måte å sprite opp alle antrekk og gjøre deg se moteriktig og trendy.

Akkurat som faux fur jakker, de semsket skinnjakker er også veldig populært. For å kunne få en klar indikasjon på hva faux pels og semsket egentlig er, må du ta en nærmere titt på de virkelig er.


Det er et kjent faktum at skinn er avledet fra huden av dyr. Huden er adskilt fra kroppen til dyret. Det blir deretter behandlet gjennom teknikken for soling for å få slitesterkt skinn. Hovedformålet med dette behandlet skinn er å produsere klær og møbelstoff.

Superior kvalitet og huder som ikke er skadet er brukt på å lage den full korn skinn. Denne type skinn er ikke splitt eller slipes. Siden det er ansett som å være mer holdbare enn noen annen type av lær, er det ofte er den dyreste. Det er denne type skinn som brukes i å lage faux fur jakker.


For å få den maksimale mengden av materiale som kreves for å produsere skinnvarer, hudene er delt inn i flere lag. Separasjonen mellom den indre og ytre overflate.

På den annen side er semsket skinn oppnådd fra behandling av indre eller ytre overflaten av dyreskinn. Ettersom denne type skinn er tynnere enn den andre typen huder, er det mindre holdbare og ofte mindre kostbart. Imidlertid, hvis den er full kornet semsket da det er mer holdbart og mer kostbart.Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.