*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hva Body type er du?

Ferien er her, og dette er en tid hvor folk har en tendens til å feste og spise mye, nyter festlig anledning at de ofte angre på det etterpå når de merker den ekstra vekten som de har tilegnet . Men denne ekstra gevinsten er ingenting å bekymre seg for. Du trenger bare å gå tilbake på diett etter ferien. Jeg vil gi meg noen tips om hvordan å kamuflere ekstra og uønsket vekt før du mister det.

Mange kvinner er misfornøyd med sine kroppstyper, fordi de føler at de har kropper som ikke er forholdsmessig. De skulle ønske de var større i ett område eller mindre i et annet område. Noen kvinner føler ofte at de har skjeve organer, som vanligvis er tilfelle når de har mensen

De fleste kvinnekropper kan kategoriseres i fire typer kropps:. Pæreformet kroppstype, epleformet kroppstype, omvendt trekant-formet kroppstype, og avlange, rektangel-formet kropp type. Hvis kroppen din ikke passer inn i noen av disse kroppstyper, så har du sannsynligvis ha en perfekt kropp, og du har ikke noe å bekymre seg for.

Den pæreformet kropp typen har en tendens til å være liten på toppen og stor nederst. Disse kvinnene har smale skuldre og små bryster, men store hofter og rumper. De trenger å bruke klær som slank nedre halvdel, men bringe mer oppmerksomhet til de mindre torso området. Vurdere iført løst fit mørke bukser og skjørt, samt lys eller lys-farget tett fit bluser. Populære stykker å vurdere inkludere aviator jakke samt middels høye bukser som har en løs-fit. Bare holde seg borte fra lave bukser samt klær med spesifikke detaljer som lommer og folder på hofte, rumpe og lår områder. Du ønsker ikke å ta hensyn til dine uønskede fett områder.

kvinne med en omvendt trekant-formet kroppstype har en tendens til å være stor på toppen, men mindre på bunnen. Hun har brede skuldre og store bryster, men smale hofter, flat mage og tynne lemmer. Hun trenger å bære skreddersydde v-hals bluser og jakker i en mørk farge, mens iført slank skjørt og bukser i lyse farger for å vise fram sin tynne ben, flat mage og liten rumpe. Bare ikke ha noen bluser eller jakker med detaljer som lommer, volanger, knapper og perler, for å bringe uønsket oppmerksomhet til dine store bryster eller brede skuldre. I stedet, slitasje bluser og jakker med enkle, glatte og rene linjer. Vurdere iført en tweed blazer med en strukturert form i en mørk farge. En a-linje skjørt, enten kort eller lang, med en pen mønster og lyse farger, vil trekke all oppmerksomhet til din slanke ned

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.