*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

You & amp; # 039;? Re Iført Crocs

Crocs sko opprinnelig kom fra Canada. Nå er Crocs selskap basert i Boulder, Colorado. Crocs er laget av en patentert lukket celle harpiks, noe som gjør dem behagelig og ettergivende. De er spesielt bra for folk som er på føttene hele dagen, som mat servicepersonell, helsepersonell og andre.

Jeg har hørt fra leger og sykepleiere som etter iført crocs hele dagen, ikke bare gjøre sine føtter føler stor, men noen ryggproblemer de normalt led med var borte. Dette er ikke å si at Crocs vil løse alle dine medisinske problemer. Men du vil garantert føle deg bedre

En av fordelene med denne patentert lukket celle harpiks er at skoene ikke er i stand til å absorbere lukt. Det er utrolig, men selv etter iført sko hele dagen, vil de ikke stinker. En annen fordel er at skoene er så lette at de faktisk flyter når det blir sluppet ned i vann. Crocs er flott for folk på båter. Ikke bare for den flytende, men fordi de har også et godt grep på dekk

Noen mennesker har slitt Crocs-lignende sko for oppgaver som hagearbeid. Crocs er også stor for oppgaver som dette. De er super-enkel å rengjøre ... bare slangen dem av og la dem tørke.

Crocs kommer i en rekke modeller og farger. De vanligste Crocs har ventilasjonshull gjennom toppen av skoen, mens andre bare har ventilasjon rundt sidene forlater toppen solid for beskyttelse mot væskesøl. En eldre modell var helt lukket, men jeg tror det kan ha vært for varmt for normal slitasje.

stort utvalg av moteriktige farger tilgjengelig gjør Crocs et utmerket valg å gå med noen antrekk. Å ha flere par Crocs gjør det enklere å mikse og matche og gjøre det riktige mote valg.

Hva med størrelse? Crocs generelt kjøre litt stor. Noen modeller, som Beach-modellen, i størrelsesgrupper som små, mellomstore og store andre, som Cayman modell, kommer i fulle størrelser som 8, 9 og 10. Siden størrelsene er unisex, må du se på et diagram for å avgjøre om du ser på menn eller kvinner størrelser. Hvis du vanligvis bruker en størrelse 8, og figuren viser en sko som ville være størrelse 8 til 9, kan det være lurt å vurdere neste størrelse ned. Men hvis du normalt ha en størrelse 9, vil du sannsynligvis være greit med en 8 til 9.

Du skylder deg selv å prøve et par Crocs sko. De vil være de mest komfortable sko du noensinne kan prøve, og føttene vil takke deg for kjøpet.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.