*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Ser fabelaktig i Sunglasses

1-hente ut håret høydepunkter! Solbriller i riktig farge hjelpe markere håret ditt, se etter gult, gull og metalliske rammer for å hente ut maksimalt hårfarge dimensjon. SHIELD nyanser har en ultra-tynn rim, så effekten er lys og luftig!

OMBRE-farget linser plukke opp forskjellige toner i blonde og brunette hår!

2-fremheve kinnbena! Trykt eller intrikate armene trekke oppmerksomhet til den siden av ansiktet og forme dine cheekbones.colorful prikker og metall maskinvare visuelt løft sidene av ansiktet ditt!

3-få maksimal solbeskyttelse! besatt av å beskytte øynene og delikat huden rundt dem? plukke større solbriller med bredere templer å blokkere mer skadelig.

4-REDUSERE nesa! plukke dimensjonerte rammer med en lavere bro, vil du holde fokus på glassene selv i stedet for nesen! stud grenser visuelt utvide den øverste halvdelen av ansiktet ditt, krymper utseendet på nesen.

5-Flaunt FABULOUS EYEBROWS! grunnere rammer som sitter under brow fremheve dine buer! en subtil cat-eye silhuetten trekker oppmerksomhet til curvy brynene.

6-SHOW OFF A TAN! gå for farger med så mye kontrast mot bronzed hud som mulig, som hvite og aqual.dark linser streker bleke rammer! hvit trim er en hot ny vri på flygere .

7-SCORE A DESIGNER LOOK trenger du ikke å bruke hundrevis å don en dyr high-fashion style

BESKYTT solbriller!.

1-BRUK en vanskelig sak! hoppe over dem ganske stoff sleeves.using en innbundet sak er nøkkelen til å hindre brudd, bør du vurdere å kjøpe et par ekstra saker og holde dem i vesken eller strand bag, slik at du alltid har et sted å stash dine nyanser. Anmeldelser

2-solbriller er ikke pannebånd! prøve vanskeligste å holde solbriller av hodet, konstant bruk som et pannebånd vil føre til solbriller for å miste sin form og at du mister oversikten over dem.

3-ALDRI CLEAN med disse! tørkepapir, papirprodukter og tekstiler vil ripe og misfarge lenses.pick opp noen lofri rengjøringskluter og holde dem tilgjengelig. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.