*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan bygge en Basic Garderobe for Professional Woman

Får det første profesjonelle jobb er en fantastisk følelse; når tilbudet er gjort du finne deg selv stående på verden og den treffer deg. Du har ingenting å ha på det nye kontoret med unntak for intervjuer dress. En flott dress er alt som trengs for intervjuer, men du kan ikke bruke den samme drakten til den samme jobben hver dag, med mindre det er en uniform.

Hvis du noensinne har gitt garderoben din en ansiktsløftning så du vet hvordan dyrt og forvirrende prosessen kan være.

Har de moteblader virkelig tror du trenger 3 par slacks for hver nyanse av rosa kjent mann? Som virkelig bærer alle 50 av de hvite bomullsbluser i skapet sitt? De sier vi bære 20% av våre klær 80% av tiden, så kanskje vi bør konsentrere vår garderobe dollar på 20%. Hvis du starter med garderobe grunnleggende du kan styre kostnadene og legge til flere elementer etter behov, som budsjettet tillater og bare hva du virkelig ønsker.

Step # 1. Første er å kjøpe et par fine sorte bukser.

Velge et par slacks som kan brukes gjennom flere sesonger; du kan alltid bære strømper eller tights under slacks i kaldt vær. En lett ullblanding er et flott materiale eller hva med en tung bomull med en touch av spandex for form. Hvis du ønsker å unngå renserier deretter en polyester blanding kan fungere best, det kan ikke vare så mange år som ull, men det trenger ikke å renses og vil holde en krøll med ut mye stryking. Hvis du velger en polyester blanding prøve å velge et tungt materiale det vil vare lenger.

Step # 2.

Den andre kjøp for en grunnleggende profesjonell garderobe er en hvit bluse. En hvit bluse kan være kledd opp eller ned, slitt for å arbeide eller for lek. For materialet bare bomull vil gjøre, med mellom 5-10% elastan for form. For den mest allsidighet Jeg liker min bluse å ha litt lengde, til rett under hoften og å ha en liten nipping i midjen, ikke stramt, men bare litt forme. Denne lengden og utformingen gir muligheten til å bære blusen gjemt inn eller ut og fortsatt ser veldig profesjonelt.

Dette garderobe grunn kan brukes med alt og alt, jeans for casual fredag, slacks for noen annen hverdag.

Step # 3. Den tredje kjøp for en grunnleggende garderobe er en blyant skjørt som kommer til kneet eller rett under. For å være en garderobe grunnleggende skjørtet bør være en nøytral farge som svart eller brun. Svart gir den mest brukervennlighet og allsidighet; med en jazzy toppen kan det bli kledd opp for en dato eller med en svart topp den kan brukes ti

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.