*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Fiskebein og plukke Stitch Suits

The fiskebein drakten er omtalt i de nyeste kolleksjoner fra flere av de største designerne i menns mote. Fiskebein er en klassisk og elegant, men likevel moderne stil som er egnet for en rekke arrangementer. Denne stilen er fortsatt et populært valg for slitasje til kontoret eller på en rekke andre funksjoner eller spesielle anledninger. Våre fiskebein drakter er tilgjengelig i flere fargevalg. Mørkere farger, som for eksempel kull og marinen fortsatt populære valg for forretningsformål. I tillegg vil du finne klesstiler på to knapper, tre knapper og andre stiler.

Vi er sikker på at du vil finne noe som passer dine behov og uttrykke din sans for stil i vår online katalog. Det er ingen grunn til å ofre kvalitet for prisen når du handler med Mens USA. Vår misjon er å tilby høy kvalitet menns klær, med et stort utvalg, eksepsjonelle priser og førsteklasses kundeservice. Kvaliteten på våre fiskebein drakter er lik høyere priset drakter av kjente designere. Vi bruker de samme kvalitetsmaterialer og utmerket kutt som designere som Armani, Canali og Zegna. Plukk Stitch SuitsAn interessant søm heter pic eller plukke søm har vært brukt på drakter.

Pick søm er den ytre threading skisserte visse områder på dresser eller slacks. Noen dresser ha plukke søm på den vertikale sømmen i ryggen. Det er et synlig tråd søm av samme farge på utsiden. Det kan være en hvit threading hvis det er på innsiden der slimhinnen møter. Plukk søm tilbyr en hånd ferdig skreddersydd utseende, men er vanligvis laget av en machine.Whether det er en dress med hånd sydd eller maskin sydd lapels, jo mer søm på lapels gi en penere dress.

Har alle skreddersydde dresser har merk sydd lapels? Men en synlig pick sting kan hjelpe jakkeslaget opprettholde en skarp kant med en god finish. Plukk sømmer er et stort pluss for noen suits.3 Button Charcoal Geneve Menn Suits Super 150 ull pick sting drakter er vakkert håndsydde dresser tilgjengelig i mange farger. Rabatt Mens Plukk Stitch 3 Button Suits er dynamisk utformet og sofistikerte sydd med profesjonelle skreddere. Coppley 2 Button Senter Vent Suit er med pick søm på jakkeslaget, og er utformet well.Giorgio Valentini Suits er tre knappen pick sting dresser.

Giorgio Valentini har raskt etablert et internasjonalt rykte som en av de fremste produsentene av topp kvalitet mote dresser for menn. De bruker kun de beste kamgarn ull fra Italia og ansette dyktige europeiske trente skred å produsere klær som gir den ultimate maskuline eleganse og brukervennlig

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.