*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Klesrens: Ull & amp; amp; Silk

De fleste vaskeanvisningene for ull og silke foreslår renseri. Ull stoffer kommer fra sauer og geiter hår, og avhengig av hvilken type sau hår er brukt vil mer enn sannsynlig bestemme kvaliteten på ull fiber.The blanding av ulike fibre vil gi kos og servicevennlighet, som ullen bidrar mest betydelig til absorberingsevne og varme av plagget. Ull også absorberer lukt, og har en tendens til å holde smuss lett hvis fibrene er strukket.

En foreslått måte å redusere dette problemet, er å la ull plagg slappe av i over 24 timer etter rengjøring, slik at fibrene ordentlig omorganisere seg til sin opprinnelige form eller mønster. Hvis fibrene er stramt og i sin opprinnelige form, er det lett å gni av støv og skitt som det gjelder seg selv, og væsker lettere renner av stoffet eller infiltrere det med lavere hastighet. Drycleaning er ofte foreslått for rengjøring fordi ull vil krympe i vann. Videre er det sterke og motstandsdyktige mot krølling, som er en enkel plagg til damp trykk.

I forhold til å ta ut rynker, bør stryking ikke brukes. Gjør du det vil gjøre sine fibre skrøpelig og skade plagget. (Mendelson 341-344).

Silke er et naturlig fiber laget fra tråder utskilles av et silkeormen som den gjør sin kokong. Trådene sorteres og vevd inn i duken for å bli gjort til moderat varme plagg. Det er vanligvis komfortabel, absorberende, og er noe rynke motstandsdyktig. På grunn av sin glatt konsistens, ikke silke ikke invitere eller holde skitt lett. Imidlertid blir stoffet lettere farget enn alle andre fibre (Mendelson 346-347).

Mendelson ikke staten, men som flekker silke er mest utsatt for, eller årsakene. Aslett sier at stoffet er rimelig flekkavvisende, men når det er nødvendig, er flekkfjerning vanskelig på grunn av den sensitive natur silke har for kjemikalier. Han bemerker også at silke er svært utsatt for vann flekker, og på grunn av sin delikate funksjoner det er slitt ned av friksjon ganske enkelt (Aslett, Don 162, 164). Selv om noen silke er kjemisk gjengitt å være vaskes i maskin, de fleste vaskeanvisningene ringe for tørr rengjøring på silke.

Mendelson later noen råd som ferdighet er nødvendig når silke blir behandlet hjemme, og å alltid teste fargestoffer for color og følg instruksjonene på tørketemperaturer (Mendelson 347).

Være en informert renseri kunde for å beskytte klærne dine

Les mer på omsorg etiketten lover og stoff omsorg

Beste tips for flekkfjerning spesielt for renserier

arbeider sitert:

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.