*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

D & G annonsekampanjer Fall Winter 2010 2011

Dolce & Gabbana vise oss bilder av den nye D & G-kampanjen, må jeg tilstå at jeg ikke adv aldri ville ha forventet fra dem, og jeg liker, ingen sensualitet og provokasjon, bare masse moro og bravur. D & G-merke er ung og frisk, egnet for en ung og dynamisk mål som elsker mote, men også komfort, folk liker å ha det gøy og tilbringe tid sammen avslappende, og disse bildene representerer nettopp dette lyset, satt på skibakker, hvor vi finner en stor og mye nysnø kommer bare ønsker å "gjøre et sprang vurderer bitter varmt i disse dager.

D & G reklamekampanje for Høst Vinter 2010 2011 stifter på sportslige humør, veldig atletisk, men uten å miste femininitet og stil, faktisk har vi klassikere som de varme vinter gensere fra Norge, men disse er ofte revisited i en sexy versjon medlem. Fotografen som gjorde dette adv er Mario Testino, en av de mest kjente motefotografer i øyeblikket han signerte flere prestisjetunge kampanjene.

Modellene er mange som du kan se hvorfor dette synes adv en piknik i fjellet, modellene er Andrejić Simona, Diana Farkhullina, Elena Melnik, Anya Kazakova og Queen Feoktistov, mens blant guttene, poserer for kampanjen Eyewear, finner vi Simon Nessman og Oscar Spendrup. Ser på bildene i forvirringen du vil se mange Dolce & Gabbana vesker, boks poser, hobo, tote og bæreposer, til tusen forskjellige stiler se og mark i adresseboken. Selv D & G er igjen å tiltrekke mani av "trompe l'oeil".

Etter Longchamp, som gir "Ceci est un det bag" har lansert en skikkelig måte, vi så det samme spillet selv på børsene i optisk Patrizia Pepe og Carpisa og nå også på de av D & G. Cruise 2010 kolleksjon for den unge merkevare opprettet av Domenico Dolce og Stefano Gabbana er igjen er hentet fra denne besettelsen, og skaper en linje av fargerike stoff D & G poser som rosa eller smaragdgrønt, dekorert med hvite blekktegninger som optisk ta opp sømmene og detaljene i en bag. Mote av trompe l'oeil har smittet litt all denne våren-sommeren 2010.

Han startet mote fjor med sin lerret Longchamp bag "Ceci est une en bag" etterfulgt av Patrizia Pepe og Carpisa. Kunsten å tilpasse enkle lerret poser dekorert med realistisk er en fristelse som ingen er i stand til å motstå. For Cruise Collection 2010 ble en linje av lerret Dolce & Gabbana håndvesker tilbys med lyse farger, som fuchsia og smaragdgrønt, dekorert med hvite blekktegninger som reflekterer den optiske contonri av imaginære sømmer og glidelåser.

En trend som fortsetter å trollbinde alle motemerker:? Hvem er ne

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.