*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Dont Brand Me

Jeg eier shirts av Pierre Cardin, Arrow og Van Heusen. Jeg eier jeans av Lee, Levi og Dockers; og en jakke fra Armani. Bære over med meg. Jeg er ikke skryt; Jeg er i ferd med å gjøre et poeng. Den ene tingen denne klær har til felles er at det ble laget i Kina eller Taiwan, eller Thailand.

Jeg snakker ikke om billige kopier her. Alle de ovennevnte elementer av klær ble kjøpt fra anerkjente butikker. Jeg trenger ikke å legge til at de koste en pen penny. Jeg innser at jeg betaler en premie for "brand" navn; men er jeg egentlig?

Du kan spasere inn i ethvert stort marked i Bangkok, og du vil finne lokalt laget shirts sammen med 'designermerker'. Den sistnevnte sannsynligvis vil koste fem ganger så mye. Men sjansene er at "merket" skjorte og den lokale varianten var både kuttet og sydd med nøyaktig samme sett av mennesker på samme fabrikk. Den eneste forskjellen er at man har en designer label, for som du er forventet å betale en enorm premie. Tror du dette er rettferdig?

De store navnene vil hevde at de trener strengere kvalitetskontroll på sine produkter, selv når de er outsourcet til en fabrikk i utlandet. Men som den siste tilbakekalling av farlige leker laget i Kina under Mattel merkevare; og skandalen om barnearbeid gjør GAP klær i India viser, er dette i stor grad en myte. Som de fleste organisasjoner, er det overordnede målet å maksimere profitt. Hvis, sier en amerikansk produsent skulle poste amerikanske veiledere ved et utenlandsk fabrikk, kostnadene ved å holde disse personene i samme stil som de har vært vant ville være ganske bratt. Det ville kuttet i bunnlinjen.

Realiteten er at, med unntak av couture, knapt noen av elementene som selges av de store merkene er faktisk laget i sine hjemland. Økonomien bare ikke fungerer for dem. De er avhengige av det medfødte snobberi i mange av sine kunder som ikke tankene betale mye ekstra for det privilegium flaun som "designer" label i misunnelige ansiktene til sine mindre heldige brødre. Vel, jeg har bestemt meg for å ta et standpunkt. Jeg har ikke tenkt til å være en sucker lenger. Jeg nekter å bli stemplet. Lenge leve anonymitet. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.