*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Et par svarte jeans er Versatile

I løpet av det siste tiåret, er folk kler seg mer tilfeldig enn før. Det er ganske sjokkerende å legge merke til hvor lite folk tenker på hva de bærer. Mens jeg fortsatt vokser opp, var det svært strenge kleskoder på skolen. Jeans kan bæres bare én fredag ​​i måneden. I dag ser dere barna og selv lærerne olabukser, svette og korte t-skjorter til sine klasser. Min sønn kom hjem en dag klager på at de måtte kle seg for en korkonsert. Jeg var så glad for at koret regissøren ønsket barna å kle seg. Da jeg så de skriftlige instruksjonene, men jeg innså at det kom til å være tilfeldig.
Konserten krevde at alle medlemmer til å bruke hvitt på toppen og svart på bunnen. Jenter kan gå i bukser eller skjørt, men ingen shorts. Sorte jeans kan brukes så lenge de ikke var bleknet. Vi gikk shopping for klær og var ute for å kjøpe sorte jeans for konserten. Jeg fortelle ham at han skal bære kjole bukser i stedet, men hans argument var at et par svarte jeans ville gi ham mer slitasje. Jeg prøvde mitt beste - Jeg fortalte ham med kjole bukser han kunne ha en fin par å ha i kirken på søndager, og også for julehøytiden som skulle komme opp.
Han prøvde en rekke svarte bukser før du kommer til et par han likte. Han kjøpte en knapp nede hvit skjorte i en fin myk stoff å gå med den. Vel hjemme tok han på antrekket for å vise sin far. Han så mye høyere og båret seg meget godt i hans kjole klær. Jeg kunne automatisk se at han følte seg bra i sin kjole klær. Konserten kvelden kom og vi fikk sine tidlig for å få gode plasser. Jeg la merke til en rekke kor studenter går i, de fleste hadde sorte jeans og hvit t-skjorter på. De hadde fulgt instruksjonene, men så så tilfeldig som de gjorde hver dag på sine klasser.
Min sønn kom inn for å spørre meg noe, og deretter gikk backstage. Damen sitter ved siden av meg kommenterte hvor god han så ut. Hun sa også at hennes sønn ville bare la henne kjøpe ham sorte jeans og hvordan jeg skulle komme meg til å bære kjole bukser. Jeg forklarte at han ikke hadde noe valg i saken som jeg betaler for bukser og jeg ikke ønsker å kjøpe ham sorte jeans. Jeg fortalte henne hvordan jeg visste at han var en god følelse om seg selv i disse dressy klær. Som koret gruppen fikk på scenen, la jeg merke til en markant forskjell på elevene.
De i kjole klær så mye mer polert og trygg enn de i t-skjorter og sorte jeans. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.