*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Get Out Of The Mess, og velg en ekte Louis Vuitton Monogram Canvas

Since George Vuitton, sønn av Louis Vuitton skapte Louis Vuitton Monogram Canvas i 1896; Selskapet begynte å etablere sin verdensomspennende prestisje. I dag, den quatrefoil og blomster symbol fangst deg øyne hvor som helst i Main Street, luksus og grand casino. Dette legendariske utforming bærer både orientalsk og Late viktoriansk stil med kombinasjon av holdbarhet, fleksibilitet og brukervennlighet. Louis Vuitton Monogram Canvas har de høyeste materialer og håndverk som gjør at det passer for nesten alle situasjoner i hverdagen.

Dvs hvorfor det har blitt ettertraktet av både pose aficionados og pragmatistsHowever, ønsket om eksklusivitet uunngåelig frister copycats. Egentlig mest av Louis Vuitton Monogram Canvas vesker selges enten online eller offline er knock offs. Noen ganger er det også vanskelig å finne en vellaget kopi, for ikke å nevne den autentiske versjonen. Ingen ønsker å oppleve irritasjon og abashment etter nydelig bag er identifisert som en forfalskning. Så hold øynene åpne og gjøre noen undersøkelser før utsjekking. Nedenfor finner du flere tips for deg å gjøre decision.

Bear i tankene, 99,9% Louis Vuitton Monogram Lerret selges på nettet er forfalskninger, uansett hva prislappen er festet og hvordan selgerne blir skrytt. Online distribusjon av Authentic LV Monogram Canvas er gitt til bare to områder ved LV: eluxury og den offisielle siden til LouisVuitton. Det er ingen annen måte å kjøpe en splitter ny LV bag, men du kan være heldig å få noen andre-hånd, men autentiske poser online.

Hvis du velger å kjøpe i det virkelige liv, sørg for å gå til LV Butikker og noen topp karakter varehus som Saks og Neiman Marcus fordi LV er ikke den type kjøre-of-the-mill merker vises anywhere.Price gjør alt forskjellen. Alle samlinger av LV vesker selges med full pris. Eventuelle produkter annonsert som hele salg, på salg, stor rabatt eller blodig reduksjoner er forfalskninger. Likevel, ikke bli blind synt av den høye prisen, alltid spiller profit de psykologiske triks for å lokke kjøpere som tror høy kvalitet leveres med høy price.

Check inne og ute Louis Vuitton Monogram Canvas bag for å se om det kommer med en gul autentisitet kort eller et lite stykke lerret prøven. Hvis ja, beklager, men dette er falsk. LV bruker aldri disse små triks for å hindre copycat.Then ta en titt på håndtakene, kan du merke at noen håndtak av Louis Vuitton Monogram lerret poser er pakket med papir eller plast. Bli kvitt dem. LV aldri gjorde that.Lets gå for skinn. New Louis Vui

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.