*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan virker Diabetes påvirker mine føtter?

People vanligvis tenker på diabetes som en sykdom som forstyrrer blodsukkeret i blodet. Det de kanskje ikke vet er at denne sykdommen har flere kroniske komplikasjoner inkludert blant annet diabetessår. Nedenfor finner du de vanligste symptomer og komplikasjoner som kan oppstå fra Diabetes og påvirker helsen din feet.SKIN: Diabetes kan føre til at huden på føttene til å bli usedvanlig tørr. Hva som skjer er at de nervene som styrer olje og fuktighetsnivået i huden din er ikke lenger fungerer som den skal.

Huden på føttene er ikke lenger i stand til å regulere fuktighetsnivået og så det skreller og sprekker. Som en del av foten-omsorg rutine, er det en god idé å fukte daglig. Enhver uparfymert fuktighetskrem vil gjøre; noen folk selv foretrekker å bruke vaselin. Pass på å gni lotion på grundig slik at du ikke ender opp med å stikke fuktige føtter i sko og sokker og øke risikoen for infeksjon. Hard hud og Corns: Hard hud og liktorn dannes når det er stort trykk på visse områder av føttene. De er den foots måten å beskytte seg selv og er ofte et tegn på dårlig tilpassede sko eller sokker.

Hard hud og liktorn er en mer alvorlig bekymring for en diabetiker fordi uten forsvarlig omsorg de kan slå inn fotsår, eller åpne sår på foot.FOOT magesår: fotsår er åpne sår på foten. De er spesielt farlig for diabetikere på grunn av muligheten for infeksjon. Kombinasjonen av nevropati (manglende følelse i foten) og dårlig sirkulasjon i diabetikere fører til forsinket påvisning av sår og vanskelighetsgrad kjemper en spredning infection.POOR OPPLAG: Gjennomgående høye nivåer av glukose i blodet kan føre til kroniske skader på sirkulasjonssystemet .

Blodkar ta i høyere nivåer av glukose, og som et resultat, produserer høyere nivåer av glykoproteiner. Disse glykoproteiner bygge opp i blodårene, noe som gjør sine cellevegger eksepsjonelt tykk og svak. Tykkelsen av disse veggene fører til redusert blodstrøm som i sin tur svekker kroppens evne til å bekjempe infeksjoner i feet.NEUROPATHY: mange diabetikere lider av neuropati, eller redusert sensitivitet av nervesystemet.

Det kan være veldig vanskelig for diabetikere å legge merke til foten smerte, og derfor vanlige foten plager som hard hud, liktorn, kutt, blemmer ofte gå ubemerket og ubehandlet. Amputasjon: Når en infeksjon ikke blir identifisert og behandlet tidlig, kan det spre seg til benet og resten av kroppen. Dersom infeksjonen er alvorlig nok, kan amputasjon være nødvendig.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.