*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Topp fem farger for French Maid Costumes

Traditionally, den franske Maid kostyme var svart og hvitt, men som kostyme har vokst i popularitet, har så fargevalg. Det finnes mange varianter så langt som eksponering, stil og farge, så det er en sexy drakt som kan romme everyone.1. Black and White Dette er hvordan det hele startet. Den sexy fransk Maid i sin sorte kjole og hvitt forkle. Når folk refererer til denne drakten, er dette fargevalg som visuelt stiller i deres sinn. Dette fargevalget på kostyme er kjent worldwide.2.

Red and Black Room service anyone? En stor variasjon til den tradisjonelle franske Maid kostyme er maid /romservice kostyme. Hun ser litt ut som bell hop som vil være mer enn glad for å eskortere deg til rommet ditt og så får hun rense den for deg too.3. Pink Alle piker ser flott ut i rosa. Den rosa French Maid er sexy, men uskyldig alt sammen til én. Pink er en ungdommelig farge som representerer en bit av uskyld. Pare denne fargen opp med den franske Maid kostyme er sikker på å slå noen heads.4. Hvit farge på alt som er ren.

Hvite fransk hushjelp kostymer ta en søt, rene farger og gjøre det sassy. Dette er vanligvis koblet opp med babyblått eller du kan velge å sette en annen farge underskjørt under skjørtet for en virkelig original look.5. Red and White Den rutete lille røde og shite French Maid kostyme er den perfekte "hjem-maker" hushjelp. Hun kommer til å rydde hele huset fra topp til bunn og bake deg en eplepai mens hun gjør it.Whatever farge du velger for din sexy fransk Maid kostyme, gjøre den jobben for deg. Hvis du ønsker tradisjonelle, velge svart og hvitt.

Hvis du er en dristig slags gal og virkelig ønsker å snu noen hoder og ha det moro, sjekk ut annen farge alternativer tilgjengelig. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.