*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Trikset for å gjenopprette en krympet genser til sin opprinnelige size.

Whoops! Du gjør din Klesvask når du innser at sammen med sokker og alt annet har du også tilfeldigvis satt i din favoritt ullgenser. Så når du tar den ut av tørketrommelen, du plutselig innser til din skrekk at det nå ser mer ut som en genser for et kjæledyr leketøy vanndam enn din gamle fall favoritt. Så du prøver å strekke og dra i den, men det fungerer ikke. Hva å gjøre? Vel denne hendige lille trikset er den perfekte løsning.

1) Bland en blanding av vann og flere gode spruter av håret conditioner du har i ditt bad i en svært stor bolle eller bøtte.


2) Senk genser i vannet og hårbalsam løsning for tretti minutter. Genseren vil magisk (eller så vil det synes) utvide tilbake til sin tidligere størrelse.

3) Etter å skylle den med vann, la det tørke ved henging.

Så hvorfor gjør dette trikset fungerer? Først må vi forstå hvorfor ull appareal krymper i første omgang. Dette skjer når det kommer vann mellom fibrene og årsaker deretter å floke seg. Det er et stoff i de fleste balsam kalt amodimetikon at untangles håret. At stoffet har også evnen til å gre ullfibrene på samme måte.

Hvordan? Amodimetikon er en forkortelse for "amin-funksjon silikon", som er en familie av modifiserte silikoner som har spesifikke egenskaper. Den danner en slags beskyttende belegg rundt håret folicles, forårsaker dem til å ha mindre motstand og gre enklere. Amodimetikon beskytter også mot termisk skade som følge av styling verktøy, for eksempel varme valser, curling strykejern og blåse dryers.Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.