*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Viktigheten av Mens Røde Suits

Det er ikke benektes at det første folk legger merke til er fargen på drakten som man har på seg. Ordtaket går: "Førsteinntrykket er best inntrykk" - slik at man må ta hensyn til fargen på drakten man bærer. Det er åpenbart at alle fargene er ikke de samme, og visse farger som er aktuelle for en bestemt anledning, kan være upassende for en annen anledning. For eksempel anledninger som begravelser lyser en mørk konservativ dress som svart, er marine eller antrasitt gray.The preferanse for en dress fargen forbundet med den type arrangement man deltar.

De mest populært brukt business dresser er svart, marineblå og grå. Men marineblå er ekstremt allsidig og det gjør fremheve ens utseende, og det er en veldig tradisjonell og elegant farge. En svart dress er veldig formell slitasje og gjenspeiler en følelse av autoritet. Brown er en populær base farge for farge stoff og de er tilgjengelige i området tan til mørk sjokolade fargetoner. De er populært alternativ for casual wear som inkluderer tweed dress og idrett jackets.

Red er utvilsomt en sexy farge og mannen i rød drakt er bundet til å tiltrekke seg oppmerksomhet og gjøre en masse damer vil sikkert snu hodet. Det er flere kjendiser i Hollywood som er lidenskapelig glad i seg røde drakter. Det ironiske er at rødt er en farge som noen menn tør å velge sine drakter. Mange menn føler at rødt er for glorete og grell og menn som er av natur beskjeden, viker unna røde drakter. De føler rød er en oppmerksomhet gripe tak farge og iført røde draktene kan gjøre dem ser ut brannbiler i stedet.

Men hvis du ønsker å bli en stjerne, på arrangementet, og hvis du er lei av seg dresser i sedate farger, er rødt den beste fargen å bære. Red er en heftig farge assosiert med kjærlighet, lidenskap, ambisjoner og aggresjon. En mann som bærer riktig nyanse av rød drakt er bundet til å se fantastisk og han kan hjørne beundrende blikk fra damene rundt.Hvis du ser generelt bra ut i svart og kongeblå - så bør du absolutt ser best i en kul rød drakt. Med andre ord, velge en ren rød eller sterk rød farge med et blålig skjær, og du kan se virkelig flott.

Hvis derimot, du ser mer presentabel i bleke blues og gråtoner, deretter en mykere rød ville være mer flatterende på kroppen din. Se på det nyanse av rødt inne i en vannmelon og dette vannmelon rød er en myk kule røde som bør passe deg. Hvis du tror du ser bedre ut i fersken eller oransje, så du vil se fabelaktig i en varm rød. Hvis venner sier du ser best i brunt, så gå for en brunlig rød

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.