*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Finne riktig BRA STØRRELSE FOR DEG!

Min datter var en BH Expert (hennes faktiske tittelen) på Victorias Secret. Hun ble lært denne metoden der, og gjort utallige kvinner lykkelige som de endelig hadde rett BH-størrelse og passform. Iført riktig BH-størrelse kan bety hele forskjellen i komfort og trygghet. Det er noe kvinner er aldri virkelig lært, men det er verdifull kunnskap. Hva er din riktig BH-størrelse? RETT BRA STØRRELSE? Finn ut hvordan du gjør det riktig for en fantastisk passform.

For det meste nøyaktighet, gjør dette i personvernet. Fjern eventuelle store klær før du måler.

Dette kan gjøres med bh på eller av, så lenge bra du har på deg når du måler er ikke en polstret en. Mål over bust linje, rett under armhulene. Mange kvinner har blitt lært opp til å måle rundt brystkassen, dette fører ofte til unøyaktige målinger og en dårlig passform. I stedet, ta underarm måling og legg 4 "hvis det var et partall, tilsett 5" hvis det var et oddetall. For eksempel, hvis du måler 36 add som følger: 36 + 4 = 40. Din størrelse er 40. Deretter måle rundt den bredeste delen av bysten din. La oss si det er 43 "Trekk din størrelse fra bust måling Eksempel:.. 43" -. 40 "= 3.

Den resulterende tall, 3, vil fortelle deg din cup størrelse cup størrelser er som følger: 0 = AA, 1 = A , 2 = B, 3 = C .... og så videre. I vårt eksempel har denne kvinnen en forskjell på 3, så hun er en C cup. Hennes riktig BH-størrelse er 40C, TA-DA!


Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.