*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Retningslinjer for kjøp Mens Suit

A drakt skaper et visst bilde. I bedriftens verden en bedrift dress kan formidle enkeltpersoner plassere innenfor organisasjoner hierarkiet, etablere makt og posisjon og ekspress seg ferdigheter og mestring i sitt yrke. Du må avgjøre hvilken anledning du ønsker å kjøpe dress. Gjør din unike garderobe som du bør velge drakten som skiller din personlighet i sammenkomst eller møte. I noen yrker, kan den vanlige utseendet være mer standard, mindre av en uttalelse enn et kompromiss-noe som er bra.

Du kan ikke være i stand til å gi navn til utseende som en vellykket mann i feltet slitasje, men du kan sikkert kjenne det og imitere det. Mens kjøpe Mens dress, bør man vurdere Formål for å kjøpe dress som Wedding Suit, Reising Suit, Intervju Suit, forretninger Suit, sommer dress etc. Suit Color - Sørg for at drakten farge er kamp med huden din hudfarge mens kjøpe Suit. Passer Fabric [Garanti for sort stoff] Få noen mote tips fra motedesigner eller salg mann det som passer passer til din personlighet.

Det finnes mange typer drakter som enkeltspent dress, dobbeltspent dress, en knapp dress, to knapper dress etc. Du bør kjøpe dress vurderer din kroppsbygning og outlook.Following er noen tips om kjøp Mens dress. Først av alt, tenk om hensikten med å kjøpe drakten din. Hvis du er i yrket for salg eller markedsføring eller bedriftsleder enn du trenger å bære drakter mer sporadisk. I et slikt tilfelle må du sjekke noen av drakter i dag tilgjengelig i garderoben. Skjær de som du sjelden slitasje og etablere farger, design og stiler som du mangler.

Husk at mørke dresser utstråler makt og myndighet som er forsterket av en pinstripe. Disse er flotte drakter for presentasjoner, differensiere seg i styrerommet, og viser at du er den autoritet og leder i konsernet. I møtet, prøve å bære en mørk blå dress, svart dress eller kull dress med en pinstripe. Vurdere en mid grå dress som førstevalg fulgt av taupe og grønne nyanser. Beiges er stor i vår- og sommermånedene. Vurdere mønstre med myke striper, sjekker og diverse stoff teksturer. I alle tilfeller må du huske å kjøpe et menn dress som vil passe inn i din miljø.

Hvis du er ute etter et intervju dress enn du trenger perfekt passform dress. Dårlig tilpasset, upassende farge eller design og dårlig passform gjør dårlig inntrykk på intervjueren. Mid grå dress, mørk grå dress eller marineblå dress er mer å foretrekke for middels nivå stillinger, mørk grå dress eller marineblå dress for toppledelsen. Striper i drakter er utmerket valg.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.