*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Klassiske stilpoeng med Prada Shoes

Fortunate nok til å eie Prada sko eller Louis Vuitton sko? Jobb med at du har to flotte par sko som du kan lage en hel ukedag og helg garderobe rundt. Det flotte med å eie sko fra disse motehusene er at oppgradere din motefaktor uten engang å prøve. For en all-out high fashion utseende, her er noen gode forslag på hva du skal få til å legge mer stil til step.Of Selvfølgelig må det være klinkende klart at den type Prada sko og Louis Vuitton sko du eier er tenderer mot de klassiske design. Velg fra en av de følgende: loafers, klassiske boks tå pumper, båt sko, slip ons, eller muldyr.

Ene eller den andre bør være god nok til å bygge en garderobe rundt, så alt du trenger nå er sentrale brikker som vil sikre at du har nok stilige stykker å se fabelaktig hele året uten å måtte kjøpe noen flere nye par sko. Her er en liste over ting du bør investere i på samme måte som du investert i designer shoes.First, trenger du den klassiske skarpe hvite knappen ned for å komplettere din Prada sko og Louis Vuitton sko på forskjellige måter. På kontoret, putt den i. I løpet av helgen, brette opp ermene og la den untucked. Deretter må du den mer casual motstykke denim lange ermer.

Kort for å se ut som en katalog modell, vil en denim skjorte gjøre at du ser ut som en weekender som er blitt velsignet av Vogue guder. Bære en hvit bandeau inne og putt den i brune lin shorts, deretter settes på Prada sko eller dine Louis Vuitton sko for den siste finpussen som vil fange alles attention.And selvfølgelig, bør du eier to ting som er motpoler ennå arbeid godt sammen: den slanke-fitting svart blazer og en perfekt hvit tank top. På kontoret, vil Prada sko lage svart blazer virkelig kraftig.

Etter jobb, casually endre til den hvite tank og lag over blazer å se ut som du har elegant kledd ned til middag og drikke med gjengen. Du trenger ikke engang å haug på tilbehør med dine Louis Vuitton sko og kanskje en bangle eller en cocktail ring (stor nok til å imponere, men ikke overveldende), er du allerede godt å gå style-wise.As du kan se, styling selv er ganske lett når du vet hva som fungerer med din Prada sko og dine Louis Vuitton sko. Heldigvis, det er virkelig ikke mye shopping å gjøre når du har sko er stor og som beundres fra disse to godt respektert og ikoniske motehusene.

I det lange løp, er det definitivt et smart kjøp for å ha to eller tre av disse skoene i din personlige samling fordi selv om du satt på klær fra varehus vil du fortsatt ser veldig satt sammen. Ikke mange mennesker k

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.