*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Skrekkfilmer er påvirket av Goth Costume

I løpet av 1970 ble goterne berømt og populær i England. Goterne elsket å høre musikk spilt av Goth band. Goterne elsker også iført Goth kostyme. Flere år etter, goterne spredt over hele USA og Tyskland. Goterne ble sterkt påvirket av noen gotiske romaner og kjente skrekkfilmer. Vampyrene i filmer også påvirket folk til å bruke mørke klær. Noen goterne ha svarte bukser, svart skjorte og sorte sko. Jenter slitasje sorte kjoler, sorte sandaler og svart tilbehør.

Goth band sterkt påvirke folk til å bære Goth drakter.

Mørk farget make-ups er slitt, ikke bare av kvinner, men så vel som menn. Svart var veldig kjent i løpet av denne tiden. Lilla, blått og rødt blir sjelden brukt, så lenge de ser virkelig mørkt. Negler er selv polert med sort eller andre mørke farger. Mange setter selv på mascara for deres øyne. Damene kan også bruke fishnet strømper. Hundens halsbånd er blitt populært. Sølv smykker gjør en Goth kostyme komplett.

Flere skrekkfilmer som Dracula var en stor hit i England. Goterne også samles årlig i et berømt feriested i Whitby.

Det er der Bram Stoker satt sin velkjente Dracula historien. Skuespiller dukke opp med sin Goth kostyme. Filmen Intervju med en Vampire var virkelig flott. Berømt skuespiller Winona Ryder spilte også som en Goth i filmen Bettlejuice. Videre goterne begynner å bli sett på tv-serier. Mange mennesker elsker også se skrekkfilmer som har ulike effekter ved hjelp av flaggermus og spindelvev.

I dag Goth band også rett noen av sine sanger knyttet til goterne. De har kjøpt stor innflytelse i livene til de unge. De lager også veldig god musikk.

De unge er mer sannsynlig å imitere fashion statement of Goth band. De fleste unge er også iført Goth drakt uansett hvor de går. Jeg ser ofte Goth drakt vises i butikkene i kjøpesenteret. Goth tilbehør er også blitt en trend. Being Goth betyr ikke å være dårlig. Noen mennesker ofte misforstår ungdom bare fordi de er iført Goth kostyme. Folk må huske på at det å være Goth ikke redusere sine sanne karakteristikker.

Det er steder som ikke ønsker den Goth utseende. Hvis du er på et sted som dette, ville du sannsynligvis komme i trøbbel.

På et sted hvor goterne blir diskriminert, bør folk være klar over at hver og en av oss er unik. Goterne foretrekker å bruke sin Goth drakt. Hvis du ikke liker det da, er du fri til ikke å bli med Goth folk. Andre mennesker har alltid satt i bakhodet at det å være Goth er uakseptabelt. De kan ha sin egen idé om skjønnhet og

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.