*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

? Hvordan Wear Uggs

Vi har alle hørt: Uggs er stygge, i de fleste tilfeller er dette sant. Men det var alltid til støvlene, sier Forsvaret, '' men de er varme! '' Eller '' men de er fasjonable! '' Dette er sanne påstander, samt to. Men det varme og Uggs mulig, den grunnleggende altfor mange kvinner bærer fasjonable noen unnskyldning. Det er mange feil vei og den riktige måten å små. Her er hvordan du får det riktig, lære hvordan å unngå: 1. Aldri bære enten i varme Uggs: Hvorfor? Fordi det ser latterlig, må føttene være dampende. Uggs saueskinn på begge sider.

Du vil ikke se lam boltret seg rundt 90 grader dag, Hva med deg? Selvfølgelig ikke. Fordi de er mer intelligente, vel vitende om at de vil bli overopphetet. Du bør være klar over dette tingen. Og unødvendig å si, men aldri slitasje Uggs tropisk strand tid, spesielt uten en badedrakt. 2. Aldri slitasje strømper og snø støvler barbent eller Nakenhet: Hvis det ikke er obvious've lært så: Uggs kaldt vær. De er designet for å gjøre din komfort under kaldt ute. Det er derfor det gir ingen mening for dem mini skjørt, shorts, kjole eller bukse.

Hvis det er varmt nok ute til å løpe rundt barbent, ikke slitasje Uggs. Slitasje andels, sandaler, joggesko i stedet. Med andre ord, må det benyttes varmt vær sko. 3. Aldri bære bukser med bestemmelsen Uggs: det ser ikke bare utrolig lat også ser ganske ille. Uggs bestemmelsen ikke samsvarer med bukser. De passer, robuste, kaldt vær bukser, jeans og andre varer, samt kordfløyel. Og, dessverre, mange studenter, vi har, dette aldri, aldri blande Uggs og PJ bukser inkluderer sweatpants regler.

Din egen svette i treningsstudioet, der du skal være i disse joggesko, slacks eller hjemme som du bør ha snø tøfler med deg. Bare disse skoene du bør alltid gå i bukser. Vær oppmerksom på, Uggs er ikke en av disse skoene. 4. Aldri bære kjole Uggs: Tro det eller ei, jeg har sett denne situasjonen. Selvfølgelig er det i Midtvesten, men det finnes ingen unnskyldninger. Evening gjøre dolk, landskaps enheter, strappy sandaler og lekre formelle ting. Uggs er ikke offisiell, og heller ikke er nydelig. Uggs casual sko. Iført casual klær dem. 5.

Aldri slitasje jakke Eskimo Uggs: styring saueskinn gjort noe av det samme (eller lignende materiale belegg klart) som dine Uggs. Hvis du bruker støvler saueskinn pels, du ser ut som inuittene. Matchy matchy (i alle lag -!) Er alltid et tabu. Coat funnet i ulike materialer, selv i støvlene fra en helt annen farge. Fra: http: //www.ehow.com/how_2176451_wear-uggs-right

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.