*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvorfor Nike begynte å gjøre Skate Shoes

As vi alle vet nå skateboarding ble ikke anerkjent form når det først begynte, som er når metallhjul ble gjort. Dette var forståelig på første siden alt man kunne gjøre var å rulle frem på et skateboard og prøv å ikke falle ned. For den samme grunnen om ingen virkelig lagt mye arbeid i skate sko som tilbys den støtte som de skateboardere nødvendig. Ikke engang Nike plaget med skateboardere før det ble en populær sport som mer enn bare tenåringer enjoyed.It var ikke før en gang i 1980-årene at eventuelle skoen selskaper begynte å lage skate sko å målrette skate snøbrettkjørere.

Selv da Nike gjorde ikke gjøre Nike skate sko. Det var selskaper som Airwalk og andre mindre selskaper som jobbet for å gjøre skate sko for den lille sporten. Men det betyr ikke at skaterne didnt kjøpe Nike shoes.Despite det faktum at Nike ennå ikke var å lage sine Nike skatesko linje, skate boarders likte å bruke deres sko, spesielt sport sko som sine basketball sko. Disse var hva skateboardere brukt som Nike skate sko fordi tilbudt den støtten de trengte mens de var på skøyter.

De hadde de sterke grep som var nødvendige, ankelen støtte, de var ganske komfortabel, og viktigst de ble gjort med holdbarhet som skateboardere nødvendig som sine skate sko for å yte sitt best.Despite det faktum at Nike basketball sko var gode sko til å bruke Nike skate sko mange av skateboardere tilbake da ville ofte avvise ideen om å bruke Nike for ingen annen grunn enn det faktum at de var bare veien til kommersiell og skateboarding skulle være en underjordisk sport som få mennesker tok del i, og de fleste av dem har skjedd å være tenåringer.

Det var ikke før på 1990-tallet da skate sko hadde allerede blitt teknisk og populært at Nike sendte sin første Nike skate sko design ut for offentligheten. Dette rudimentær utforming mislyktes totalt. Det mislyktes fordi Nike ikke klarte å innse hvor avanserte de andre selskapene hadde gjort skate sko, selv om for det meste de var mindre selskaper enn Nike, i hvert fall frem til dette punktet. Etter den tid hadde de bestemt seg for å gi ut sin design de tekniske design hadde vært raseri, og Nike måtte jobbe for å justere Nike skate sko til hva de andre selskapene hvor selger.

Du vil finne at i dag raseri beveger seg bort fra de tekniske design som en gang var så veldig populære i skate sko er nå går ut av stilen, og Nike skate sko justerer enkelt til dette. Fordi Nike har allerede noen Nike skate sko som er i punk-rock stil som mange skateboardere i dag er på utki

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.