*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Ser flott med hyggelig ting - Designer håndvesker

jeg bare ikke få det, den andre dagen noen spurte meg hvor mye bagen min var, sa jeg til dem, ble de sjokkert over hvor mye jeg hadde brukt (spesielt siden jeg sa hva mye jeg hadde funnet på det, som det var en god del). Jeg spurte henne hvor mye hun brukte på sin ikke-så-fantastisk bag, og hun sa $ 15,99. Kom igjen! Er du virkelig så billig at du ikke vil bruke mer enn $ 20 på en veske. Du vil bære den mange ganger. Jeg sier ikke bruke tusenvis, jeg forstår bare ikke hvorfor du ikke ønsker å se flott med fine ting.

Du kan også få en virkelig stilig, ikke så topp designer veske for som $ 50 - $ 60. Du kan også få en billigere, utenom sesongen designer veske for som $ 100 - $ 200.I'd si det er trikset, kjøper ikke for gammel, men utenom sesongen designer håndvesker, blir prislappen kuttet så lav i forhold til opprinnelig pris. De er fortsatt topp kvalitet, håndlaget, fantastisk designer håndvesker. Hvis du ikke har råd til å betale de beste handbag priser, er dette den beste skritt i riktig direction.But samlet jeg tror poenget mitt er bare at jeg ikke forstår hvorfor du ikke ønsker å ha fine ting.

Folk som ikke vet at du dømmer deg etter hva din bruk, trenger du ikke vil at de skal tenke du ser flott ut? For eksempel Prada veske MV633 Pink Vela er tilgjengelig til en overkommelig kostnad på Designer Purse Shop store.One Designer Bag Er Aldri EnoughShopping med kjæresten min, jeg fant min svakhet, en søt bag på salg, umiddelbart plukke den opp uten en tanke jeg marsjerte bort til kassen for å kjøpe den. Kjæresten min virket lamslått, hans synspunkt var at jeg nettopp hadde fått en ny bag, og var ennå å trenge another.

From mitt synspunkt, jeg var sjokkert, hvordan kunne jeg ikke trenger en annen designer vesker og veske? Klart jeg gjorde bare kjøpe en ny bag, en ganske dyr en på det, men det betyr ikke at jeg ikke kunne bruke en annen. Du kan alltid bruke en annen designer veske! Etter vår lille debatt jeg endte opp med å ikke kjøpe posen, ikke fordi jeg ikke trenger det, men fordi det var egentlig ikke min stil, og jeg sannsynligvis aldri ville ha slitt det likevel. Dette betyr at jeg tror jeg egentlig ikke trenger it.

Why er det selv så snart vi ser et salg vi bare nødt til å kjøpe den, uten å tenke, enn si logikken? Vi kunne ha tusenvis av designer håndvesker og fortsatt ønsker mer. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.