*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Drømmer om en Lazy Spring Nedsenket i tradisjonell Culture

Drømmer om en lat våren midt i tradisjonell kultur Tradisjonell: Bundne foreningen i Giang Mo Apple er pris på de godt bevarte dra houses.The akklimatisere seg i arktiske Viet Nam løpet bakover mars og opprinnelig april minner konsekvent meg om min favoritt bok Thuong Nho Muoi Hai (tolv måneder å huske) regnskapsføring av Vu Bang.
Han skrev om smisking og hjemlengsel for sin kone og innbyggerne i nord, dyktig mens stasjonert i diverse steder i landet over forkant av tiår. Boken inneholder en rad av tro om arketypiske mat, frukt, drikke og akseptert tidsfordriv nytes i løpet av året.
April er den tiden biograf drømmer om bading i Muong eple kilder i arktisk Hoa Binh provinsen.
Hans tro opprinnelig aggressive meg å analysere de grønnkledte fjellene, lyse sprett døpe og begynner luften over området, som ligger ca 80 km fra hovedstaden.
Jeg var helt ødelagt i utlandet hvis jeg oppnådd Binh Thanh Commune nederst Muong Mountain i Cao Phong District etterpå en tre-timers motorsykkel kjøring.
Peaceful Giang Mo Apple følge av drag hus og er avfeldig i tradisjoner avgrenset kultur.
Over 100 husstander alarm eplet hjem og skaffe sin aktive av jordbruk. Eplet opprinnelig åpnet sine dører for besøkende for 20 år siden, drar nytte av diverse kvoter av den byttehandel som oppgraderte veier
. Village bue Nguyen Van Hau sa at mange av hans område har vært uendret, innrømmer akseptabelt slik attraksjon .
Lokal mat: Muong Evne Museum kjøperen Vu Duc Hieu (midten) introduserer passende retter, inkludert ovenfor svinekjøtt på assistent blad og streames vinkel med akseptabel vin. -. Fil Bilder fra her, omtrent hver aboriginske kan fungere som en bout guide, bue du å analysere områdets abstruse skjønnhet
Legenden sier at Muong allerede bodde i huler. En dag, bøyde en spenne en skilpadde ved en tilfeldighet. Som de var i ferd med å utslette det for mat, skilpadde sa: «Hvis du ytterligere livet mitt, vil jeg fortelle deg hvordan du kroppen en bolig for å bli i." Fra igjen på, hadde Muong husene sine medfødte i utseendet på en skilpadde, de fire pilarene beslektet sine fire ben og taket sitt skall. En dra oppholdssted ikke alene fungerte som leilighet, men også som en bolig for tilbedelse. Den Muong akseptere i tre verdener: himmelen for deres ånd, eple for døden, og dyre vesener aktiv i mellom.
Husene er fabrikkert fra stubbe og bambus, takene i innflygings løv og gress, noe som hjelper dem å bryte aircondition om so

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.