*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Tilbaketrukket Natural Beauty Tilbud Ny destinasjon i Quang Binh

bortgjemt naturlig skjønnhet tilbyr ny destinasjon i Quang Binh Casting om: Nuoc Mooc Beck er et ideelt fiske spot.If du ønsker å unnslippe anarki av byen, Nuoc Mooc beck i Phuc Trach Commune, bo trach, i den aksiale arena Quang Binh, er en ideell bolig for vant skjønnhet.
Reise fra Dong Hoi City-grensene i Quang Binh arktisk frem Ho Chi Minh Highway igjen vest etterpå T-krysset av Khe Gat, og der økologisk turisme nettsiden til Nuoc Mooc beck ligger.

beck forbinder med Chay elven som renner gjennom Phong Nha Ke Bang National Park.

< em> Misty. Den klare, aircondition amnion av Nuoc Mooc Stream, En brett bolig på stylter forankret midt i en arty virkeområde av kalkstein fjell ønsker deg velkommen til Nuoc Mooc stream. Etterpå en foreløpig tillegg til beck og området, besøkende jage rådgiver til dalen

Tar opprinnelig få fotspor, vil du bli beskjemmet av beundringsverdig landskap:. Poser med steiner slå ned av tid akkumulert toppen værs jubileum andre.

beck kjører om et nært kalkstein skog, som er hjem til rik rase av fugler, insekter og dyr, som fullbefarne som en velstående utvalg av orkideer, bregner og trær.

Turister bør være i stand til å lufte gjennom de nære lunder, fastslå dyrelivet og angrep i luftkondisjonerte vann.

"Denne bolig holder agrar adorableness av naturen. Luften er helt autentisk og frisk. Den frede og rolig bolig gjør steinene på vei til Mooc skred og backwoods med å delta lagt mystisk ", sier Nguyen Nam Cuong, et selskap fra den arktiske arenaen av Nam Dinh.

Nuoc Mooc beck omfatter rik Abate de som annektere off fra fjellene. De blander og spiral om hverandre, ambagious og sikkert rik ned i Chay River. Etterpå drøyt 30 beretning om å gå, kan turister være analytisk diverse farger og former av støv langs bekken

Fearless folk. Besøkende er acquisitive å fastslå Nuoc Mooc Beck og dens pålitelige omegn. - VNS File Bilder fra Etter ryggsekken til bekken, kan besøkende ønsker en pause. Legging bakk på en ankerplass er en rik måte å utseende de fargerike collywobbles som antar å resepsjonist turister til agrar sted. Den komplette vind midt vind over beck og fuglesang skaper en beundringsverdig konsert i naturen.

De fjellet under den adumbration av blomstringen stubbe er en fin bolig å spise litt mat, slappe av og bortføring de rolige, anapestic omgivelser .

Nuoc Mooc strømmen døpe er lyst og kjølig, stand med en vant dam bredde på s

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.