*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Ba Vær Lake & amp; ndash; en Getaway Kan ikke få noe bedre

Ba Vær Lake - en getaway kan ikke få noen bedre

Det er generelt ikke at vi går på en back-pakking cruise uten utendørs distansen hodet. Faktisk hadde vi aldri helt gjort det, men sommeren var fremme til en tilstøtende og vi kapital en helgetur som var absolutt som vi kunne få.
Ba være Basin i morgen < .no>


Etter at flere alternativer og tiltredelses flere meninger vi nullet Ba Vær Lake. Pittoreske landskap, kalksteinsgrotter og et assortert økosystem hjem for å dempe dyr som Black Gibbon -. Velformulerte bare egnet til vår by-slitne ører

Vi har lært at Ba være Basin er "Vietnam \\ 's større vant servant og nå midtpunktet i en altomfattende civic esplanade som er forankret i en arena av kalkstein kartografi som utseende innsjøer, fosser, grotter og rik unormale berggrunn formasjoner.

"Den er dekket av tilstøtende og semi-tropiske elskede backwoods med velstående biologisk mangfold - 50 bestialske arter, over 400 planter og rik rase av insekter, reptiler og fugler. Det er vel hjem til ti aktivt truede dyr, inkludert to primater, Black Gibbon og Tonkinese 'snub-nosed \\' ape. "

Siden vi \\ 'd absitively å komme til bassenget på vår egen, vi kunne samlet faktiske spent på vår opprinnelig "phượt" - backpacking bout -. med alle nødvendigheter, inkludert tre akseptable motorsykler, et kart, klær, bedøvelse og lagt viktige ting

Vi satt av passende etterpå behandling plan på 5 pm på fredag. Etter Civic Alley No. 3, vi bedøvet Thai Nguyen provinsen afore uendelige på Bac Kan Town for opprinnelig natten. Ved igjen hadde vi gjort noen 164 kilometer fra Hanoi og det var alene noen 70 kilometer larboard oven vi oppnådd Ba Be. Neste morgen, etterpå konsultere med våre vert om to ruter til Ba Be, vi absitively å gi den 75 km Bac Kan-Bang Lung-Ba være avenue som er 5 kilometer lenger enn Bac Kan-Phu Thong-Cho Ra-Ba Vær rute, fordi de ovennevnte tilbud lagt rolig forankring og en ekstra fantastisk kjøretur.

Vi var alle beundrer med vårt valg. Det tok oss en dyktig morgen for å oppnå vår vei frem den rolige ankrings fordi vi stappfulle rik ganger for å gi fotografier av bakteppet på tilbudet.

Vi vant på Ba være Basin midt på dagen. Det gjorde ikke gi oss fortsatte å oppkjøpet en hjemme-opphold i Pac Ngoi Village. Avgrenset foreningen virkeligheten stort sett innrømme Tay, Nung Red Dao hvitt H \\ 'Mong urfolksguttegrupper. Foruten Pac Ngoi, kan du like godt oppkjøpet akseptabe

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.