*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Luksuriøse Spa Ayurveda Resorts i India

India er en fange siesta trekke seg. Gjestene trenger ikke bare komme nær for å gjennomføre målet, men i tillegg slappe av på økt nære skianlegg India for å gjenopprette sine fakulteter. Du er i stand til å identifisere et bredt utvalg av Rich Spa Ayurveda Resorts i India. Alt du trenger å gjøre er å bestemme seg for en som passer din beslutning og kostnads ​​kjøre sterling (a) og ta glede i din forbli der.

I tilfelle du flyr ut til den nordlige delen av India eller bekymret Interessert i å besøke den sørlige India, tar spa gruppen du å verdensklasse spa feriestedene India. Du er i stand til å identifisere en ayurvedisk resort i praktisk talt hvert segment av India. Den overdådige skianlegg i India ikke bare innrømme at du med en grand bekvemmelighet, men dessuten levere en bred blandet pose med ayurvediske tilbake gnir, spabehandlinger, badstue og ulike kurer.

Arrangert tilstøtende Ganges, Ananda i Himalaya , Rishikesh tilbyr en åndelig vei til å oppnå fred i hele figuren, hode og sjel. Det kompetanser fengende standard indiske velvære administrasjoner av Ayurveda, Yoga og Vedanta. Du er i stand til å i tillegg ta kontakt med den fineste av Worldwide Wellness Encounters akkurat her. Usha Kiran Castle i Gwalior er en arv resort som er godt kjent for sin Jiva Spa. Ulike generelt-foretrukne spa-anlegg i den nordlige dele av India består av Umaid Bhawan Castle i Jodhpur, Taj Pond Castle i Udaipur, Taj Chandigarh i Chandigarh, Rambagh sak Inn i Jaipur, Oberoi Udaivilas i Udaipur, Oberoi Vanyavilas i Ranthambore, Oberoi Amarvilas Inn i Agra, Oberoi Rajvilas Overnattingssteder i Jaipur og Devigarh Post kongelige residens i Udaipur. De nevnte Rajasthan ekstravaganse losji eller eldre alpin gi fantastiske spa-behandlinger for sine gjester.

Alternativ turist enden av linjen synd India som Mumbai, Goa og Mysore likeså hovere noen kjede moteller som omfatter av universet førsteklasses spa-kurer. Indusdalen Aurvedic Focus i Mysore er et ideelt sted å slappe av hele utflukt til metro. De Goa turister kan også tilbringe dagen rolig i tilknytning til kysten og tar glede i ulike spa eller Ayurvdic tilbake smitter. Pousada Tauma Resort, Stop Hyatt Goa Resort & Spa, Taj Exotica, Forsterkning Aguada Seashore Resort og Taj Reise Village i Goa er anerkjent for sine spa botemidler.

Sør-India er dessuten specked med en slik overdådighet Spas Ayurveda Resorts som hold Taj Wellington Mews Overdådige boformer i Mumbai, Taj Mahal Castle & To

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.