*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Bryllupsreise til Adventure Travel, Ooty Tour er for alle

Ooty er en av de mange skattene i Tamil Nadu turisme, er denne bakken stasjonen en av de mest besøkte og naturlig begavede steder i India. Enten du vil ha en Ooty tur for din bryllupsreise eller bare ønsker å tilbringe en rolig tid på å nyte naturens selskap, er dette stedet å være. Nedenfor nevnte er noen av kjente turistmålene i Ooty som vil gjøre deg vil du besøke dette stedet en gang

For de nygifte. Ooty er en honeymooner paradis, rett fra skyene til bred spredning teppe av frodige planter den har alt. Til å begynne med, vil rosehagen tjene som en perfekt romantisk setting for deg og din partner. Ta en spasertur rundt teppe med tusenvis av fargerike roser spredt over 4 hektar land eller bare sitte ned og føle blåser kuling og essensen av roser dvelende i luften. Ooty Lake er en annen verdt å besøke stedet for par. Lake view vil gjøre deg stum; båtturer vil gi en helt annen høy. Omgitt av klart vann, trær og klar blå himmel, hva annet kan man be om? Selv når du sitter på balkongen på hotellrommet de blå ser Nilgiri hills vil sjarmere deg. Det er ingen måte du kan unnslippe naturens lykke når her i Ooty.

Det er mange Ooty bryllupsreise pakker som du kan velge mellom, vil du bli bortskjemt for valg. Se til at du velger en pålitelig ferie leverandør for å unngå eventuelle siste øyeblikk overraskelser. Når på bryllupsreise ville du bare ønsker å nyte hvert øyeblikk med partneren din og Ooty har hvert element for å gjøre det

For de eventyrlystne. Hvis du ønsker å nyte dine Ooty ferien med noen eventyr pakket i da du vil ikke bli skuffet. The Deer park her vil gi deg sjansen til å se de vakre dyrene i deres naturlige habitat. Beundre deres skjønnhet, se dem slappe av rundt; en opplevelse du aldri vil glemme. Etter dette natursti kan du forbause selv på stedet av gjenger hagen; denne parken har en samling av blomster som er laget av tråder. Hundrevis av broderi kunstnere har jobbet i årevis for å lage denne hagen en realitet, og resultatet er rett og slett fantastisk.

Ooty feriepakker er ideelt for familier, naturelskere og oppdagelsesreisende også. Behagelig vær, slående sightseeing flekker og mye mer vil holde deg oppslukt på ditt besøk på denne hill stasjon.

Med en balanse mellom natur, dyreliv, menneskeskapte magnum opus, Ooty absolutt er en særegen hill stasjon i India. Når du går tilbake fra ferien i denne blå himmelen ville det være minner som vil vare livet gjør du ønsker å besøke Ooty all over again.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.