*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Living On The Edge

Mange mennesker er på jakt etter ekstreme aktiviteter, nye opplevelser og spenning. På Filippinene er det en rekke steder du kan gå til for eksempel. Det er en ny bygning i Cebu som åpnet for noen år tilbake, og gir en opplevelse for livet.
Crown Regency Hotel er den høyeste bygningen i byen som spenner over 38 etasjer. På den 38. etasje, kan du finne den Edge Coaster, verdens første og dalbane rundt kanten av bygningen som ville tillate deg å vippe kurven bakover eller fremover til du er vendt mot fortauet under. En kurv med plass to personer som er 52 inches (4 fot og 4 inches) og oppover., En tur på Edge Coaster kostnader 250Php for vanlige prisen, og 200Php for student priser. Crown Regency Hotel opererer Sky Experience hver dag. På mandager - fredager, de opererer fra 14:00 - 12 AM; på lørdager, fra 10 AM - 2 AM, og på søndager, fra 10 AM -. 12 AM
Når du får på vognen, noen vil gi instruksjoner om hvordan å vippe vognen fremover og bakover. Du har ikke lov til å ta inn eventuelle gjenstander som kan falle av i løpet av turen, for eksempel mobiltelefoner og kameraer. Du kan ta med briller eller solbriller siden du kan holde på den med én hånd. Så snart kurven begynner å bevege seg, tilter det automatisk 15 - 20 grader! Du har valget mellom å la den være sånn, vippe det mer, eller gå tilbake til 0 grader tilt. Som turen går, vil en fotograf være å ta bilder av deg på ulike steder. Du kan også ha en venn ta bildet mens du er på tur. Turen tar ca 5 minutter.
Når du er ferdig, kan du gå til disken og krev din "Jeg overlevde Edge Coaster" sertifikater. Du kan også kjøpe bildene i to alternativer - en cd av alle bildene dine verdt 550php uten eller et bilde av ditt valg verdt 230Php. De krever ikke at du å kjøpe bildene.
Mine venner og jeg gikk på Edge Coaster og det var slik en rush. En av mine venner vippet vogna til sin grense det så skummelt, men han likte det. Vi dro dit på rundt 21:00, og utsikten var fantastisk. Vi så Capitol, det så ut som det hvite hus. Fuente Circle så vakker, så vel.
Når du er i Cebu neste gang, ikke glem å besøke Crown Regency Hotel og prøv Edge Coaster.
Http://www.facebook.com/album. php? hjelpemiddel = 210747 & id = 1126187795 Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.