*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Beacon Hotel - The Jewel of Ocean Drive

Hvis du kommer til Miami for første gang eller tilbake for en annen fantastisk opphold, er Beacon Hotel er stedet å være. Med sin privilegerte beliggenhet i sentrum av Art Deco distriktet og en grad av luksus ønsket av de fleste elite reisende, er Beacon sikker på å imponere.

Enten du besøker sør Florida for forretninger eller fritid, tilbringe tid på Beacon Hotel vil berike din opplevelse. På dette posh resort, kjendiser og myndighetspersoner er ikke de eneste som får ufattelig service. De ansatte oppmerksomhet på detaljer og sitt løfte om å levere det ypperste innen gjestfrihet garanterer at du vil føle deg som en stjerne.

Fra og med innkvartering, besøkende kan ikke hjelpe, men å bli overrasket. Alle syttifem rommene og suitene er utsøkt innredet med møbler som reflekterer en avslappet tilbake føler med bare høyre anstrøk av eleganse. Hviler på Beacon gjør du enkelt med toppen av linjen "Serta Perfect Sleeper-senger," importert sengetøy og blendingsgardiner. Hvert soverom er utstyrt med flatskjerm LCD-TV, IP-telefon, data porter, høyhastighets Internett og et mini-bar fylt med lekre godbiter. Når du bestiller din reservasjon, be om et rom med hypnotiserende utsikt over Atlanterhavet eller inspirerende utsikt over byen. Unn deg selv en av VIP Suites kan skilte med overdimensjonerte mellomrom, deluxe stuer og eksklusive badeprodukter.

Når det er på tide å skjemme bort din gane, ikke gå glipp av utestående gastronomi av Rendezvous Restaurant på stedet. Sats på den rolige og overdådige atmosfæren i spisesalongen eller spise midt i tropiske brisen gis av terrassen. Og få appetitten, for valg av spesialiteter er nok til å begeistre den mest kresne gourmet. Prøv rack av lam, mouthwatering Florida hummer eller en av de perfekt forberedt steker. Etter måltidet kan du slappe av med en dekadent dessert og nyte levende underholdning utformet med din glede i tankene.

Du er enig i at en 24-timers forretningssenter, state of the art fitness klubb, flerspråklige concierge og statister som gratis badehåndklær er noen av frynsegodene som vil ha deg å komme tilbake igjen.

Så neste gang du er i Miami, sørg for å bo på Beacon Hotel.

Bo i en av de eksentriske Miami hotellene ligger i Art Deco-distriktet i byen.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.