*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Barcelona Gaudi Focus - Casa Battlo

Etter et besøk i Barcelona, ​​vil du nødvendigvis ta med deg én varig inntrykk om Antonin Gaudi etter å se noen av hans verker rundt omkring i byen - at han var et geni, og langt foran sin tid. Fra uferdig mesterverk som er kirken Sagrada Familia, den fantastiske Park Güell eller "Stone Quarry" av Casa Mila, er Gaudis arbeid umiskjennelig. Hans far var en jernvare og dette er tydelig i mange av hans verk som sentrum Palau Güell og balkongene på La Pedrera, men Gaudi hadde også en besettelse å få med så mange naturlige former i sine bygninger som mulig.

Casa Battló står stolt på Paseo de Gracia, nummer 43, bare noen kvartaler unna La Pedrera. Det er en relativt smal bygning i forhold til noen av de andre fantastiske byggverkene på Barcelonas mest eksklusive gate, men likevel klarer å skille seg ut blant sine naboer. Fasaden er en fargerik eksplosjon av blått og grønt og sammenligninger er gjort for å Monets vannliljer maleri, for eksempel med analogien at det ser ut som om en stein har blitt kastet i vannet og de resulterende krusninger av farge er representert på fasaden . Balkongene her også, er utdypet i smijern, hver og en støpt i ett stykke og tjene kallenavnet "The house of Masks". Frontstrukturen i sand farget stein bærer en umiddelbar likhet med bein - igjen Gaudi bruke naturlige former i sitt arbeid. Selv vinduene har tjent huset et annet navn "The house of gjesper" på grunn av sitt utseende som store åpne munn.

Som mange vet, Gaudi har ikke gitt noen del av sitt arbeid til tilpasset, og dette er kanskje mest åpenbare her, med den praktfulle taket. Skytshelgen for Catalonia er Saint George, og Gaudi hyllest til ham, slik at takstein av Casa Battló virke som de buede skalaer av dragens rygg, komplett med kors Saint Georges sverd innebygd i ryggen og beskytte den gamle boligen av Battló familien.

Besøkende kan følge en lyd omvisning i huset som inkluderer en omvisning i de første etasjene, på loftet, taket og skorsteiner som er tilgjengelige gjennom den opprinnelige heisen designet av Gaudi, eller den enorme , åpen trapp som er flislagt hele veien til den store takvindu over.

Hvis du besøker byen med familien i år, hvorfor ikke sjekke ut selvbetjente leiligheter for leie Barcelona og leiligheter for familier i Barcelona .

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.