*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Tunstall: Et fint sted å gå

Hvis du besøker England snart, inkluderer Tunstall i reiseruten din. Tunstall har en rik historie og er hjem til den berømte britiske popsangeren Robbie Williams. Noen av hans populære sanger som ble gjort i referanse til hans hjemby inkludere "Det er bare oss" og "Burslem Normals".

Tunstall ligger i West Midlands i Storbritannia. Det er en av de større byene i Stoke-on-Trent. Tunstall er tilgjengelig med fly og landbasert transport. Hvis du reiser med buss, vil det ta deg mindre enn 4 timer fra Victoria Station i London sentrum. Hvis du flyr inn fra et annet land, kan du bruke Manchester Airport som et startsted. Fra flyplassen, vil det ta deg ca 40 minutter til Tunstall.

Litt over et år siden, jeg besøkte noen venner og slektninger i England som jobber i Stoke-on-Trent og nærliggende byer i Staffordshire. En av mine nevøer som bor i Tunstall frivillig til å vise meg rundt i byen, og jeg fant noen interessante steder å besøke

Her er noen av dem:.


Tower Square

Tower Square ble bygget i 1893. Det har en klokke i sentrum og bygget med en gulaktig murstein. Den ble bygget gjennom offentlig tegning i ære av Sir Smith Child, tidligere medlem av Staffordshire parlamentet.

På østsiden av Tower Square er et annet historisk sted, til Tunstall Town Hall som ble bygget i 1885 erstatte det gamle rådhuset som ble revet i 1882.


Tunstall Town Hall bygget i 1885

Tunstall å være en del av de deretter forent byene Stoke-on-Trent, nå en by som er kjent verden over som keramikk hovedstaden i verden. En tur til England er ikke komplett uten å besøke de stedene hvor de beste keramikk-produkter er produsert.


Pottery Museum & Art Gallery Hanley Shopping Center

Det mest progressive mellom forent byene Stoke-on-Trent er Hanley som vist på bildet ovenfor. Hanley er ca 3o minutter unna med buss fra Tunstall.


Rekkehus Housing Tunstall Railway Station

Bygget i 1848

Den terrasserte boliger utforming som vist i bildet, ble brukt av keramikk arbeidere som sin bolig boligen under keramikk boom som startet i det 17. århundre. Noen av disse boligene er fortsatt i bruk i dag i sin opprinnelige form.


Staffordshire University Campus, Stoke-on-Trent

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.