*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Hvordan få din Complementary Therapy Forretnings en flying Start

Well gjort! Du har bestått eksamen, fikk sertifikatet, tatt ut din forsikring, og du er klar til å åpne dørene i den nye supplerende terapi virksomhet. Du er din egen sjef, muligens for første gang - og her er der læringen starter på igjen.Det er to vanlige feller som nylig kvalifiserte utøvere faller inn - den første er neglisjere resten av livet ditt. Familie, din egen helse, økonomi, avslapning og fritid er de viktigste, men også andre områder inkluderer personlig utvikling og bidrag til samfunnet generelt. Og du vil sannsynligvis ha dine egne detaljer.

Coaching kan hjelpe deg gjennom denne overgangsperioden. En coach vil arbeide med å definere din egen "Wheel of Life" og sørge for at det er i balanse. Du vet hva som skjer når bilen (eller sykle!) Hjul er ute av balanse - du får en tøff tur. Det er enda grovere når Wheel of Life er ute av balance.The andre vanlige fellen er at å være lidenskapelig om terapi, noen ganger er det lett å fokusere utelukkende på de terapeutiske ferdighetene du har lært, glemme virksomheten siden av selvstendig næringsvirksomhet. Hvis du er en såle-trader, er dette enda mer likely.

An objektiv outsider, opplevde i å sette opp en mikro-business i supplerende terapi feltet vil forstå de problemene du står overfor og hvordan andre har seiret over dem. Typiske utfordringer er: * Du er høyt kvalifiserte i terapi og elsker det du gjør, men hadde ikke forventet at det ville være så vanskelig å kjøre din egen virksomhet - beset av problemer som for eksempel: * Kontantstrøm * Mangel på finansiering * Mangel på kunder * Du forstår ikke hvordan de skal bygge eller drive en bedrift * Mangler faste prosedyrer for å gjøre forretningsmessige beslutninger * Vanskeligheter med å sette realistiske mål og møte dem * Foretrekker du å jobbe alene eller i et lite team med andre terapeuter? * Du har ingen naturlig evne eller interesse i markedsføring eller salg og føler ubehag med salgsrollen * Du kan selv føle ubehagelig å snakke om honorarer til kunder * Trenger du å utvide komfortsonen * Hvordan holde fokus på én viktigste, uten å få side-sporet etter din mange ideer * Nervøs om å forlate sikkerheten for en fulltidsjobb * Kommer fra en bakgrunn for sysselsetting hvor du hadde masse ressurser på fingeren-spissen (f.

eks tilgang til IT-teknisk support) kan du sub-bevisst forventer det samme i sin småbedrifter * Time-ledelse problemer - Hva å "gjøre", "dump" eller "delegat" * Trenger å raskt hente inn kostnadene ved treningen * Starter i virksomhete

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.